Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6 OSOBA POGINULO
Povratak na članak

Zelena oaza zatvorena, a protiv vlasnice podnesena kaznena prijava

Gabrijela Čičković nije imala dozvolu za dva od ukupno tri objekta doma za starije

Komentari 5

Avatar kokobil
kokobil
11:50 15.01.2020.

Podnesena kaznena prijava protiv vlasnice.očekivano!Hoće li biti podnesena kaznena prijava i protiv osoba koje su nečinjenjem (nekontroliranjem doma) direktno suodgovorni za posljedice.Vršenje nadzora im je zakonska obveza.izgovor kako nema dovoljno inspektora zapravo pojačava odgovornost.ministarstvo je jedino odgovorno što nema dovoljno inspektora.Nije li to razlog za ostavku?

VL
NK
Najam krova
12:13 15.01.2020.

Ministrica je prvi dan nakon požara izjavila da ona (ili njeno ministarstvo) nije nadležna. Sramota. Zašto se došla slikati na zgarište?

VL
Avatar kokobil
kokobil
15:27 15.01.2020.

Nekakav,do novog zapošljavanja je trebalo doći u ministarstvu demografije (naročito nakon požara u domu u Bjelovaru),a ne u inspektoratu.Zar bi desetak novozaposlenih i nekoliko automobila bili prevelik trošak za državu,pogotovo kad se radi o brizi za naše najstarije?

VL
MA
Mariq
21:31 15.01.2020.

Provjeriti i sve dječje igraonice i obrte za čuvanje djece dok se ne dogodi nešto slično.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:14 15.01.2020.

vidim da se traže češće provjere na terenu tih i takvih domova. znači, ne budete se onda čudili novom valu zapošljavanja u državnom inspektoratu? ni kupnji nove flote vozila kojima će se obilaziti više od 4.000 domova za starije u hrvatskoj? nećete biti kivni na te nove zaposlene? ni na njihove plaće? ja znam zašto se digla tolka galama na državu zbog domova. premalo ih je, puno koštaju, a mirovine su male, pa djeca, tj. nasljednici (zovima ih pravim imenom) moraju iz svojeg džepa plaćati smještaj svojih onemoćalih roditelja i baka i djedova po kojekakvim domovima. u državnim županijskim domovima se čeka 10 godina...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.