Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERA DIPLOMA
Povratak na članak

Ministrica Divjak: Očistiti sustav od varalica i vratiti povjerenje

Odgovarajući na pitanja novinara prilikom svečanog otvorenja Noći knjige 2019. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, Divjak je istaknula kako je dala naputak da se provjeri autentičnost diploma svih zaposlenih u osnovnim i srednjim školama.

Komentari 4

NE
Neo001
16:10 23.04.2019.

Prvenstveno treba očisititi sustav od komunjarskog kadra koji su dobivali diplome i doktorate prema partijskoj podobnosti. Filozofski Zagreb je najgore leglo komunjarsko kadra.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
19:00 23.04.2019.

Važi li to i za plagijatore iz Sabora (čitaj Vaso)?

VL
KO
komar64
16:27 23.04.2019.

To je svakako potrebno uraditi....ali nisi ti ta osoba za to.

VL
VI
VisAVis2
18:45 23.04.2019.

Ukinut sve ocjene i svjedožbe u kojima su sudjelovali lažni profesori te dicu vratit u klupe, ispisat ih sa fakulteta, odnosno otpustit iz službe! U protivnom, ova Divjak, napravila je totalno nepotreban cirkus i nepopravljivu štetu ugledu školstva, jer ako nastradaju tek pojedinci, ovo se moralo i u tišini razriješit! Konačno, šta se ts divljak boji objavit imana i bezimena svih diplomanata sa hr faksova i kvit, a ne ovako: koga uvati uvati....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.