Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Časte se'

Ministrica Divjak jela čokoladu u Saboru: 'Kad je Pernar jeo pizzu, izbacivali ste ga'

Blaženka Divjak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.07.2018.
u 16:27

"Ministrica ima dobru liniju, pa onda ne vidim da je baš previše jela", stao je u obranu Divjak nezavisni Tomislav Žagar

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u srijedu je tijekom rasprave u sabornici o izmjenama Zakona o odgoju i obrazovanju jela čokoladu, na što je upozorio nezavisni zastupnik Marin Škibola.

"Dok je gospodin Tomislav Sokol izlagao, ministrica i članovi ministarstva su jeli", upozorio je Škibola pozivajući na povredu Poslovnika.

"Smatram da takvo ponašanje u Hrvatskom saboru uopće nije kulturno niti principijelno. Kada je gospodin Ivan Pernar ovdje jeo pizzu onda ste ga izbacivali van iz Sabora, a kad se ministrica i njeni stručni savjetnici časte na oči svih saborskih zastupnika onda nitko ministricu i njezina stručna tijela nije niti upozorio", kazao je Škibola.

"Ministrica ima dobru liniju, pa onda ne vidim da je baš previše jela", stao je u obranu Divjak nezavisni Tomislav Žagar.

Divjak je pak u završnom izlaganju ustvrdila da nije jela kolač nego čokoladu, odgovarajući na upadice iz klupa.

Ivan Pernar u prosincu 2016. godine tijekom rasprave o državnom proračunu za 2017. u saborskim je klupama jeo pizzu, zbog čega je zaradio opomenu predsjedavajućeg.

Pogledajte Plenkovića, Jandrokovića, Marića... u akciji na nogometnom terenu:

Blaženka Divjak
1/31

Komentara 16

AR
Armagedon
18:53 11.07.2018.

ženi pao šećer pa pojela malo čokolade, kako se to može uspoređivati sa ručkom .... Bože čime se oni bave...

RI
rightside
17:44 11.07.2018.

nije da obozavam drugaricu,, no uporedivat nju i pernara, to je glupost,,totalna glupost,,pa ne napusiva se zena svaki dan,, i misli da ga zato svi postoju ,pogotovo mladji..)))))no opet,nije ni on jedini uzivaoc zabranjenih supstanci u saboru,,)))) u "tom razredu" ima i puno gorih..

KO
kordunmoj75
06:22 12.07.2018.

Kako mozete usporedjivati jednu nepismenu zenu,s jednim gospodinom,kao sto je Pernar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije