Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila i fotografiju

Ministrica Divjak imala nezgodu: Nisu ovo prvi ožiljci otkad sam ušla u Ministarstvo...

Ministrica Divjak predstavila rezultate PISA testova
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
04.12.2019.
u 09:27

"U pitanju je napuknuće dvije kosti, ali zato vi pripazite na svoje zdravlje, posebice u narednim zimskim danima", stoji u objavi ministrice Divjak na Facebooku

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak objavila je na Facebooku da je imala nezgodu. Kaže da su joj napuknule dvije kosti te je pozvala sve da pripaze na svoje zdravlje posebno u zimsko vrijeme. Ministrica se i našalila na svoj račun.

"Nisu ovo prvi ožiljci otkad sam ušla u Ministarstvo, a sigurna sam da nisu ni posljednji.
Šalu na stranu, bit će bolno, ali neće biti ozbiljnijih posljedica, u pitanju je napuknuće dvije kosti, ali zato vi pripazite na svoje zdravlje, posebice u narednim zimskim danima", stoji u objavi Divjak.

Video: Ministrica Divjak predstavila rezultate PISA testova – Hrvatski đaci ispod prosjeka

Ključne riječi

Komentara 45

AS
asper
10:48 04.12.2019.

"Ministrica Divjak imala nezgodu:...". Ministrica Divjak je nezgoda!

Avatar LieDetector
LieDetector
10:01 04.12.2019.

Dana 29. studenoga 2019. hrvatski učitelji i nastavnici odbili su ponudu Vlade za prekid već predugog štrajka u školama. Kao hrvatski građanin i domoljub moram priznati da me je to jako zabrinulo. Jer ta odluka dovodi u pitanje ne samoo hrvatsku Vladu i Sabor, nego i samu državu. Uopće ne ću ulaziti u rasprave tko je u pravu a tko u krivu, koja struka (poslovi) je za državu važnija i je li tko mogao postupiti drukčije i je li štrajk legalan ili nelegalan. Želim samo izraziti svoju bojazan da štrajk u svojoj tamnoj dubini ima sasvim drugu namjenu nego li „vratiti dostojanstvo“ učiteljima i nastavnicima.

Avatar LieDetector
LieDetector
10:03 04.12.2019.

Naposljetku spomenimo i ministricu gđu Divjak; tko god je pratio njezine nastupe jasno je vidio da je ona sa štrajkašima a ne s Vladom. Sasvim je u redu da netko, dakle i ona, bude uz štrajk, ali ne kad si ministar u Vladi koju se štrajkom ruši. To možda jest lukavo i učinkovito, ali moralno je odurno. Plus vrijeđa javnost svojim jeftinim glumatanjem i dvoznačnim izjavama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije