Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražila se ostavka Vlade
Povratak na članak

Ministri o prosvjedu Radničke fronte: Mogli su prosvjedovati i posljednje četiri godine

Ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović je rekla kako se svi trebaju baviti strateškim ciljevima i da prosvjedima nema mjesta.

Komentari 24

ST
stefj
11:44 02.02.2016.

Interesantan je program te Radničke fronte i što oni zagovaraju. Oni zagovaraju trenutno hapšenje svih privatnih poduzetnika, s time da ostavljaju mogućnost da u prvom valu ostave one s do 5 radnika. U drugom valu treba i te pohapsiti. Zatim zagovaraju konfiskaciju kompletne privatne imovine i jednoumlje, odnosno čišćenje društva od nepodobnih intelektualaca. Zapravo je to Hrvatska verzija Crvenih kmera, a Kapović je Hrvatski Pol Pot... I takvim dio glumaca i političara daje podršku? Stazić jasno pokazuje koji mu je svjetonazor kada uredno s njima prosvjeduje...

VL
DU
Deleted user
11:46 02.02.2016.

Za vrijeme Milanovića su radnička prava de iure "na nulericu" ošišana, nitko se više ni ne sjeća što je Božićnica i dr. Pa nitko ni zuc od tih ušteka na proračunsku sisu, a da se ne govori o vođama sindikata i sličnim profesionalnim uhljebima. Nova Vlada dobila demonstracije pod prozorima nakon par dana! Kako napisao Krleža "ni med cvetjem ni pravice" odnosno kad Mirando Mrsić priopći pučanstvu da "zaboravi" na niz radničkih prava i beriva, e to je onako "iz ljevice sa srcem za radničku klasu". Kad pak netko zdesna krene u smjeru reforme, odmah evo njih na ulicama.

VL
AB
abendblatt
11:55 02.02.2016.

Nije istina da svatko ima pravo izloziti svoje stavove i misljenje, zasto se onda brisu komentari citatelja, zasto se tolerira vrijedjanje naprimjer desne opcije dok se bljuvotine ljevicara toleriraju???

VL
BO
boovuu
11:53 02.02.2016.

Ministri o prosvjedu Radničke fronte: Mogli su prosvjedovati i posljednje četiri godine -------------------------------------------------------------------------------------------------------- pa da dobiju otkaze ako bi prosvjedovali protiv svog poslodavca (partije)

VL
AN
aniva
11:52 02.02.2016.

Nisu mogli .......tada su njihovi bili na vlasti, a sad im se stolice tresu. Ukidaju im se povlastice pa su se uplašili......Pa po sastavu prosvjednika vidi se o čemu se radi.Sve su to puleni i plaćenici SDP-ai njihovog velkog vođe Zokija von Milanovića. Sve je to dogovoreno i isplanirano, a Stazić je nadležan za provedbu inače ništa od ljetovanja za 7 kuna, a Mojzešica za propagandu inače ništa od mjesta glasnogovornice, a Pusić za ....inače ništa od novca iz Ministarstva vanjskih poslova....a što se tiče Violičke, RAuakarice i Matule kad postanete glumci onda ćete možda moći živjeti od svog rada , a ne od prezimena......

VL
CO
combilo
11:54 02.02.2016.

ma ovo je trebalo namlatit i potjerat radit,al oni radit ne zele lakse je nakacit se na drzavnu sisu

VL
VE
verica2
11:52 02.02.2016.

Radnička fronta? Kakve ovi veze imaju s radnicima? Niti su ovi s Trga radnici niti su im roditelji radnici. Uglavnom je riječ o djeci, za naše prilike, vrlo dobro situiranih roditelja koji su ih uspjeli zaposliti u javnom sektoru iliili Bogu kradu dane po neprofitnim udrugama. Radnici im samo služe za prenemaganje.

VL
DU
Deleted user
12:09 02.02.2016.

Tko ono reče da je Tepeš prosvjedovao protiv institucija države, a to mu kao saborskom zastupniku ne priliči? Kada je Stazić bio radnik?

VL
BI
bigstar
12:15 02.02.2016.

Saka jada...oni s pravima radnika nemaju nikakve veze her da imaju okupili bi se savno, jos dok je Milanovic s Grcicem i ekipom upropastavao sve sto se upropastiti da...To je hrpa placenika koji napadaju sve sto ljevicarski ne dise

VL
EF
epic.flyer
12:39 02.02.2016.

U prilogu koji je pušten na tv novinar je napravio prilog sa ženom jadnom koja ima šizofreniju ,ne znam jel to slučajno ili su samo takvi prosvjednici bili....ova jadnica se svega boji,mislim nije bilo gledljivo,kako uopće takve ljude intervjuiraju....Strašno...

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
12:25 02.02.2016.

Svaka cast Radnickoj Fronti koja zagovara I na strani je svakog Radnika. Pitanje je tko su ti koji koriste Radnicku Frontu za interes Hrvatska Raste SDP a kako nam je poznato da se ti prosvjednici nisu sjetiti Ili nisu imalili volje da prosvjedom nisu se bunili protiv onih koji su nam nanijeli veliki dug koji su potrosili tko zna kuda tako da taj dug sve nemoze Sam sebe pokrivati radi toga jer sve je taj kapital trosimo negdje drugdje. Gdje je logika prosvjednika koji demonstriraju protiv ove Vlade koja je na duznosti tek samo sest Dana ?. Jadna Radnicki Front koji se koristi za svrhe propagande SDP-a.koji je izgubio sansu za sastavljanje nove vlade. Dakle Radnici Radnicke Fronte se trebaju pobrinuti da se to nedogadja sa Radnickom Frontom koja se koristi za propagandu SDP-a.

VL
ZA
zanaše1
13:01 02.02.2016.

Izašli iz šume kasno popodne i po mraku došli na Markov trg. Stara komunističko-partizanska metoda.

VL
OV
Ovozemaljski
13:35 02.02.2016.

Svako drustvo u svjetu ima jedan postotak takvih, da budem precizniji, par promila takvih. Samo u zapadnim medijima ne dobivaju 20% medijskog prostora! Zakonom ih smjestiti tamo gdje im je mjesto, da li u zatvore, logore, pod zemlju, svejedno, ali medijski ih treba totalno ignorirati, ne postoje tako gadne i ruzne rijeci, kojima se takvi daju opisati!

VL
KA
kajbum
10:46 03.02.2016.

Prepali se da nece morat sad radit.

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:44 03.02.2016.

SDP nije ljevica niti je ikada bio. Partija uporno zagovara smanjivanje socijalnih prava, davanje slobodnih ruku kapitalu (i to stranom), zalaže se za rad nedjeljom itd., a to su i provodili dok su bili na vlasti (uz smanjivanje plaća ii primanje mita za kupovanje kamiona od Nijemaca). Salonski ljevičari.

VL
BR
brojevi
13:18 02.02.2016.

Samo fali baba Mirtača i *ratnik* Erceg pa da je kompletiran ovaj rekcionarni skup crvenih padavičara.

VL
Avatar Herceg-Bosna-Mostar
Herceg-Bosna-Mostar
13:24 02.02.2016.

Neradnička fronta ljenjivaca.

VL
BA
balic
12:05 02.02.2016.

radnicka fronta je i kod Milanoviceve vlade isla u prosvjede,a vidi nje, Jurlina bi prosvjede branila.Koja demokrtaska zemlja brani prosvjede,samo diktatorske to rade.?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.