Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lorencin u Vukovaru

Ministarstvo turizma u uređenje multimedijalne dvorane uložilo 700.000 kn

Darko Lorencin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.03.2015.
u 18:05

Lorencin je rekao da je na polju turizma u Vukovaru vidljiv napredak

Ministar turizma u Vladi RH Darko Lorencin otvorio je danas u Vukovaru, na brodu u putničkom pristaništu, multimedijalnu dvoranu koja će služiti za prihvat turista koji dolaze u grad riječnim kruzerima.

Lorencin je tom prilikom rekao da je na polju turizma u Vukovaru vidljiv napredak, a da se to ogleda i po sve boljim brojkama. Kazao je i kako je Ministarstvo turizma i pomorstva u uređenje multimedijalne dvorane uložilo 700.000 kuna.

U 2014. godini 30 tisuća turista

Prema riječima ravnateljice Lučke uprave Vukovar Božane Matoš tijekom prošle godine na ovo vukovarsko pristanište pristalo je ukupno 217 kruzera sa oko 30.000 turista. Istaknula je kako su najave pristajanja za ovu godinu još veće.

Tijekom svoje posjete Vukovaru Lorencin je posjetio Muzej vučedolske kulture na Vučedolu gdje je razgledao radove na njegovom unutrašnjem uređenju. Taj muzej bi za posjetitelje trebao biti otvoren ove godine. Nakon posjete Vukovaru Lorencin je zajedno s članovima vijeća Hrvatske turističke zajednice brodom se uputio prema Iloku gdje se sutra održava sjednica Turističkog vijeća HTZ.

>>Kako postići rekorde iz zlatnih 80-tih

>>Nijemci u šoku: Kako mislite imati turizam i platforme

>>Lorencin: Austrija je za hrvatski nautički turizam izuzetno važna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije