Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edukacija javnosti
Povratak na članak

Ministarstvo radi smjernice za konzumaciju žvakaćih guma

Nebriga u Hrvatskoj sve je izraženija jer je indeks kojim se mjeri stanje zuba od 1991., kada je bio 2,6, do danas skočio na 3,99

Komentari 3

DU
Deleted user
08:39 30.03.2015.

Jesenti milu bigulicu, ne morem bilivit' da ćemo uskoro biti ponosni vlasnici Strateškog plana za zaštitu i promicanje oralnog zdravlja! Imat ćemo smjernice za žvakanje guma! Pa to je epohalna vijest, nema nas Amerika! To je ono što se traži - j...eš tamo nekakve glupe planove o obnovi i unaprjeđivanju industrije, poljoprivrede, turizma, željezničkog prometa i sličnih tričavih stvari! Mi doista znamo što su nam prioriteti. Što bi se reklo modernih hrvatskim - I am very proud of being Croat.

VL
MA
mare100
10:20 30.03.2015.

Normalno da je skočilo kad odvedemo djecu kod zubara ili ortodonta većinu stvari moramo nadoplatit jer je HZZO i djeci ukinulo,a taj iznos je uvijek da ti pamet stane.To vam nije zanemarivanje već neimaština.

VL
KI
killthesnake
17:23 30.03.2015.

A dali ministarstvo vodi racuna da je u 99.9 % proizvoda prisutan umjetni zaslađivač "aspartam" ?ta kancerogena tvar im ne smeta !?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.