Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj otetog Salopeka
Povratak na članak

MVEP: Poduzimamo sve raspoložive mehanizme. Razumijemo interes javnosti, ali ne možemo objavljivati detalje

- Nastavljamo intenzivno raditi na rješavanju slučaja otetog hrvatskog državljanina, a hrvatska Vlada i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova poduzimaju sve što je u njihovoj moći, koristeći sve raspoložive mehanizme, poručili su danas iz MVEP-a.

Komentari 6

ST
Stipan
14:31 10.08.2015.

Pa što onda objavljuje nepotvrđene informacije VL! Ako nemate što i o čemu pisati , ne pišite ništa !

VL
MI
miso
17:07 10.08.2015.

Podržavam sve napore da se spasi Tomislav Salopek. Istovremeno naglašavam da dok su njega otimanjem udaljili iz doma u Vrpolju, u Novigradu će prekosutra u 11h udaljiti iz doma Vidu Pfeuffer. Ne možemo spriječiti jedne da u Egiptu učine ta zlodjela, a u Novigradu pravno podupiremo druge da čine to isto. Kako je to moguće? Kako možemo to dopustiti?

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:46 10.08.2015.

nemojte se ni usuditi dati dojam da nešto radite, i da pokušavate. nesretni čovjek je koljačima u rukama, i jako su male šanse da ga se oslobodi. nisu ga ni locirali, a već su im dva vojnika poginula, egipćanima. štošto znaju oni uopće o tim otmičarima? kako bi se ponašali vi, da su otmičari kod vas oteli nekog stranca? da, baš bi svoje ljude slali u oslobađanje, ne... treba biti pažljiv, i ne se upuštati u avanture zbog koje hiljadarke više. a i snositi odgovornost za svoje postupke treba početi. ne vidim baš neke razlike između ovog slučaja i engleza u japankama na biokovu koje hgss o našem trošku vozi do apartmana... svjesno je to sve učinjeno. žao mi je, ali.. svijet je surov, i nemilosrdan. takvime smo ga napravili.

VL
GF
gfrancic
18:25 10.08.2015.

MVP se ponasa ko privatna prcija pa nece djeliti informacije sa narodom, ko da ne zive od istih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.