Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJEŠTAJ ZA RODITELJE
Povratak na članak

Ministarstvo osiguralo stanove za obitelji djece koja se liječe na riječkom KBC-u

Godišnje se u Klinici za pedijatriju liječi 5000 djece, od kojih na odjelu za hematologiju i onkologiju oko 700, a 40 posto njih nisu iz Rijeke.

Komentari 2

Avatar zajutrak
zajutrak
19:54 09.05.2019.

Za pozdraviti tu gestu, hvale vrijedno.., samo mi nije jasno kako Kukurikavci nisu nikome ništa darovali osim Linića bogatim oprost dugova :/

VL
AR
Armagedon
20:38 09.05.2019.

Ma nemoj, Grad Rijeka daje stanove za stambene zajednice osoba s invaliditetom, za socijalne slučajeve.... gabariti grada nisu veliki kao ni vlasništvo nad nekretninama u nadležnosti Grada rijeke .... a gomila stanova i nekretnina u Gradu Rijeci i okolici suu u vlasništvu Ministarstva za državnu imovinu i stoje prazni i propadaju..... pa što ih Država ne ustupi za ovakve potrebe..... neće ih dati niti ustupiti za ništa.... ja 25 godina svaki dan prolazim kraj prostora od 150 m2 u Ciottinoj ulici.... koje je u vlasništvu Države i 5 godina ih tražimo da nam daju za društveno korisnu svrhu.... ne daju nikome stoji i dalje prazno ...... i tako ima more prostora.... pa ne pitajte Linića ni Obersnela.... pitajte Marića koji je na čelu Ministarstva državne imovine zašto to stoji prazno i nikome se ne da i propada, a sada ovdje je čudo od va stana koje je grad dao...... a Ministar Marić je mogao dati zgradu sa stanovima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.