Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki troškovi
Povratak na članak

Selidba bi im bila stresna? Ministarstvo zaštite okoliša ostaje u Zagrebtoweru

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić poručio je da se kao ministar ne bavi najmom prostora i opreme te da je obnova ugovora o zakupu poslovnih prostora u Zagrebtoweru pitanje za glavno tajništvo tog ministarstva

Komentari 5

Avatar rubinet
rubinet
11:04 17.10.2019.

"vještak kaže da bi preseljenje bi moglo biti stresno"...?

VL
IN
inot
11:12 17.10.2019.

stresno za zaposlenike....halooo uhljebi kakvi zaposlenici,cuj stresno,a nije vam stresno satrat milijonceke koje niste zaslužili

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
13:29 17.10.2019.

Hahaha, oni koji su branili useljivanje SDPovaca u ovaj neboder sada jeftino optuzuju aktualnu vladu zbog cega se odmah ne sele.

VL
RE
reborn
11:36 17.10.2019.

Crvene pande su plahe životinje kojima bi bilo kakvo preseljenje unutar maksimirskog zoološkog vrta bilo vrlo stresno... Još su k tome i ugrožene! A kakva je situacija sa Ćorićevim "djelatnicima"?

VL
MI
midea
11:29 17.10.2019.

i kako sada objasniti glasačima HDZSDPa da su te dvije stranke i njihovi sateliti gori od talijanske cosa nostra-e

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.