Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOSTOV ZASTUPNIK
Povratak na članak

Ministarstvo obrazovanja traži ispriku od Miletića zbog izjave o pedofilima, on: Ne pada mi na pamet

Miletić je u saborskoj raspravi, reagirajući na izlaganje zastupnice Glasa Anke Mrak Taritaš u kojemu se osvrnula na zataškavanje pedofilije u crkvi, rekao da je "zanimljivo da najviše pedofila ima među trenerima, među učiteljima, među profesorima, a onda, nažalost, ima i među različitim duhovim pastorima, svećenicima itd."

Komentari 9

OP
Ocvali pupoljak
23:09 29.03.2023.

bravo Miletiću. Zbornice uporno šute o zlostavljačima u svojim redovima. A ima ih.

VL
AM
Axis Mundi
03:43 30.03.2023.

Pa po logici stvari i čisto statistički, nemoguće je da se određena pojava ograniči samo na jednu skupinu ljudi.

VL
MK
MKinkognito60
18:03 30.03.2023.

Sa Miletićevom retorikom i djelomično svjetonazorom se baš i ne slažem ali ovaj put na ovoj temi se slažem. Znam za četiri slučaja koji su stidljivo došli u medije treneri i učitelji, ostali su na radnom mjestu do pravomoćne presude a presude nisu objavljene. Znam i za dva slučaja fizičkog dostavljanja u kojem su roditelji ustrajali i dokazali zlostavljanje, tek po dokazivanju je nastao pravi pakao za djecu jer kolege učitelji nisu oprostili kažnjavanje kolega. Za slučaj sotin neznam što je u stvarnosti ali znam za dva slučaja gdje su mame bile zainteresirane za romantičnr vezu sa svećenikom, kad ih je svećenik odbio prijavile su zlostavljanje dijece. Naravno orto crveni će pred blagdane izvući sve moguće spletke kako bi pokvarili blagdane. Istina je, ima svećenika pijanaca, pohotnika i najgore pedofila ali ima ih u svim dijelovima društva. Najviše ih ima u nekim ideologijama, zagovornici tih ideologija ako se to spomene to odmah osuđuju jer im se krati pravo na slobodu.

VL
Avatar Urban Fox
Urban Fox
02:20 30.03.2023.

Sve stoji kaj je rekao, u mojoj srednjoj školi, u 80 -tim, bilo je 5-6 nastavnika koji su kontinuirano seksualno iskorištavali maloljetne učenice, prednjačio je nastavnik tjelesnog, svi su to znali, od direktorice do učenika i nitko nije napravil ništa da zaštiti te učenice, valjda im je moto bio: ne bi se u to štel mešati… u potpunosti je u pravu

VL
ME
Melkiorr
22:31 29.03.2023.

Bravo!

VL
OD
odisej22
06:26 30.03.2023.

Miletić bezveznjak. Treba ga držati u Saboru,daleko od škole i djece.

VL
LR
lokalpatriot Rijeka
06:19 30.03.2023.

Još jedan koji pokušava banalizirati pedofiliju u crkvi. E, pa treba ponavljati, uvijek i u nedogled da je crkva jedina organizacija koja je organizirano, od samoga vrha, na svim nivoima, skrivala i štitila pedofile, šaljući ih u mirovinu, u druge župe.....Na sve moguće načine. Štitila! Organizirano! Dobrodošli na propovijed, a posebno vaša djeca.

VL
ŠI
Šipipipi
23:23 29.03.2023.

Znači iz ministarstva su proglasili prosvjetne radnike time čime su ih proglasili, pripisali to Miletiću i sad traže od njega da se ispriča prosvjetnim radnicima za njihov proglas.

VL
SL
slavenZadravec
23:03 29.03.2023.

Da li je i u jednoj instituciji osim crkve otkriven sistem zaštite zlostavljača djece?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.