Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki pad

Ministarstvo objavilo: Znatno niže cijene goriva od sljedećeg tjedna!

cijene goriva
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
28.08.2015.
u 11:17

"Cijene motornih goriva bi od utorka mogle znatno pasti i to oko 45 lipa po litri za benzine i 30-ak lipa po litri za dizel goriva", izvijestilo je Ministarstvo

Ministarstvo gospodarstva najavljuje da bi od utorka cijene motornih goriva mogle znatno pasti.

"Prema današnjem izračunu Ministarstva gospodarstva cijene motornih goriva bi od utorka mogle znatno pasti i to oko 45 lipa po litri za benzine i 30-ak lipa po litri za dizel goriva", stoji u priopćenju Ministarstva naslovljenom "Znatno niže cijene motornih goriva od sljedećeg tjedna".

Od utorka prosječne cijene benzina oko 9,10 kuna po litri

Objavu o nižoj cijeni goriva iskoristili su kako bi podsjetili da je "jedino službeno mjesto s točnim cijenama motornih goriva svih benzinskih postaja u Hrvatskoj portal i aplikacija o cijenama goriva Ministarstva gospodarstva www.min-go.hr".

Na tom je portalu objavljeno da je prosječna cijena litre benzinskih goriva na današnji dan iznosila 9,62 kune, a dizelskih goriva 8,59 kuna. Ako se ostvari najava Ministarstva, tada bi od utorka prosječne cijene benzina iznosile oko 9,10 kuna, a dizela 8,30 kuna.

>>Cijene goriva pale šesti tjedan zaredom

>>Cijene goriva opet pale: Eurosuper 95 jeftiniji za još 20 lipa

Komentara 22

Avatar gecdra
gecdra
11:31 28.08.2015.

Koliko če biti na dan izbora ?

Avatar softmoby
softmoby
11:40 28.08.2015.

po naslovu sam pomislio da cijene idu dole bar po kunu za litru, pa koja je to vijest !? kad cijene rastu idu upravu tim tempom, jeftini senzacionalizam od novinarstva

TB
taras.buljba
11:36 28.08.2015.

pa ljudi kad je barel bio 40 dolara litra goriva je bila 3ipol kune ili nas drzava sada dere ko musa j. ili je kuna toliko propala a drzava zmiri guske ne gacu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije