Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovarska bolnica
Povratak na članak

Ministar Varga prijavu čistačice dobio 10. srpnja

Nakon svega što se tamo događalo i o čemu su mediji pisali, da li ta bolnica uopće ima ugled koji se može narušiti, pita se odvjetnik

Komentari 7

DU
Deleted user
18:15 29.08.2014.

Ovo je najbrže što državna administracija može. I to zato jer je dospjelo u medije. Da nije.. rješavalo bi se do Božića.

VL
LU
lukabulic
18:59 29.08.2014.

ovaj list postaje sve više u mulj ko i bdp.di je odg. melindi-

VL
NV
novo vriijeme
10:48 31.08.2014.

Ova čistačica se može tužiti jedino da nije bila prikladno educirana za rad u operativnoj sali, a sve ostalo ne. Čistačice u opisu posla čiste sve prostorije bolnice u okviru kojih je i sala za operativne zahvate, a salu ponekadd treba očistiti i kada se operira, one također odnose i dijelove tijela na patologiju koji se odstrane tijekom zahvata. Podrazumjeva se da će čistačica koja radi u bolnici vidjeti i krv i smrt stoga tu nema duševnih boli u protivnom nije trebala niti raditi u bolnici. Držanje noge ne ugrožava kvalitetu zahvata i pacijent nije bio ugrožen ali ne držanje noge može biti problem stoga njeno ponašanje tipa neću držati nogu makar sve na operaciji pošlo naopako je neprimjereno za radnicu u bolnici.

VL
MT
mladen.turcic
07:00 30.08.2014.

sve pod tepih i molir boga da novinari ne nadu

VL
ME
melinda
18:47 29.08.2014.

Ajde gospodo vise si dosadna reci koju cifru zelis i postedi nas svoih prica jer je ocito rijec o kunama koje zelis izvuci

VL
GO
Goldstadt
19:21 29.08.2014.

tipično hrvatsko novinarstvo iz ničega naprave aferu, ako je djelatnica u datom momentu bila tamo na raspolaganju, i mogla je pomoći da se ne uzbunjuje drugo osoblje ili nije bilo vremena da se čeka drugo osoblje, šta tu ima loše pridrži nogu i zdravo , ja sam osobno dovezao dvije osobe u zimskom vremenu gdje su osobe polomili nogu sa vanjskim prelomima , trebalo je ljudima pomoći nategnuti nogu da oni mogu postaviti uteg i postaviti gips da se ne vraća puknuće nazad i šta pridržao sam povukao stopalo da oni namjeste nogu , šta se tu trebalo učiniti ,valjda dignuti pola slobodnog osoblja bolnice da bi čovjek patio i molio boga da mu tu nogu odrežu dok bi netko od kvalificiranog osoblja došao pomoći pridržati nogu, koja neće više imati funkcije!!!!!!!!! takovi pamfleti i piskaranja mogu samo u hrvatskoj se stvoriti gdje su novinarčići bez morala i odgovornosti ,,,,, a ova drugarica željna pažnje im je dobro došla pa da se taj novinarčić može pohvaliti da je i on zaslužan za neku aferu,,, a što se tiće dotične gospođe po njenom izgledu se vidi da je ona redovni posjetitelj ustanova???????!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.