Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idu na Markov trg
Povratak na članak

Ministar uzvraća liječnicima: Neću dopustiti da se ordinacije nasljeđuju

O tome koliko će liječnika ostati pod domom zdravlja odlučivat će županijska Skupština tako da neće biti nedoumica

Komentari 10

DU
Deleted user
20:59 23.06.2018.

...taj lik, kojega se naziva ministrom zdravstva, prava je katastrofa za hr. zdravstvo. ...nista dobroga nije učinio niti hoće. uništiti će i to što je ostalo od zdravstvene zaštite. ... čovjeku dođe da se upita; za koga on radi. ...imaima li itko osjećaj da on radi za dobro naroda i pacijenata ? ....ili ja griješim?

VL
GR
grebza
10:23 24.06.2018.

Trebaju prosvjedovati sve dok taj bezkičmeni populista ne ode jer korist od njega je nula.

VL
AE
Aedes2017
20:42 23.06.2018.

Slučajni ministru ! Pogledaj specijalističke ordinacije na Rebru !!! NEMA neurologa,NEMA reumatologa , NEMA Uz,Mg ni gastro dijagnostičara ! Urgentnu vode specijalistice direktno iz Vinogradske ! Govorite da su pune liste čekanja ? LAŽ !!! Na listama imate dvoje..troje pacijenata jer ih više ne možete obraditi na dan..nema liječnika specijalista !!! Zlostavljate najteže bolesnike !SRAMOTA I bijeda !

VL
DU
Deleted user
21:52 23.06.2018.

Zdravstvo freba pothitno privatizirati jer ja nemam nikakve koristi a placam ogromne pare da me netko naruci na pregled za godinu dana....sve na burzu i privatizaciju a ministarstvo zdravstva ukinuti....

VL
Avatar navijač
navijač
08:57 24.06.2018.

Liječnici bi kao i svi trebali podnjeti dio tereta ekonomske krize. Oni su navikli da im se persira, i uvlači u guzicu i nudi mito a da oni budu iznad tih jadnika kojima bi trebali pomagati. Ali toga više nemaa , gospodo malogrsđani spustite se na zemlju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.