Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RURALNI RAZVOJ
Povratak na članak

Ministar Tolušić prisustvovao potpisivanju 49 ugovora za ulaganje u jedinice lokalne uprave

Fondovi EU koji su nam na raspolaganju pružaju nam priliku da obnovimo i izgradimo sve ono što nismo mogli prethodnih godina jer općine nisu imale novca za takve investicije. To su ulaganja u budućnost, u živote naše djece i opstanak hrvatskih ruralnih područja, rekao je

Komentari 7

SA
samojakonemapredaje
21:28 20.05.2019.

Kamo srece da je i Zokijeva Vlada znala iskoristavati EU fondove, danas bi Slavonija bila.puna mladosti

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
02:28 21.05.2019.

Ne samo da EU dotacije padaju sa Neba, već ih prate i luksuzne Mečke i slične zvjerinje na četiri točka. O dobri naš Hrvatski Bogo najveća Ti hvala i slava što si omogućio vjerodomoljubnim dvonožnim glodarima iz svojeg najvjernijeg stada da glodju punim ustima mrsne dotacije, jer su već oglodali do kostiju hrvatsku državnu ragu. Jedva smo se riješili tamnicve naroda, ali grobnice naroda nećemo nikada, jer će se u ovoj sahraniti najvjernije Božije stado.

VL
BR
branka1958
23:34 20.05.2019.

Izbori su u nedjelju pa su odjednom nasli silnu lovu

VL
BA
Barbasmora
07:55 21.05.2019.

Jos dosta moramo ulozit balkanci u lipu nasu balkansku....

VL
PR
propalismoFranjoskroz
20:56 20.05.2019.

Kakve je Roks imao cipele??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.