Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
angažirao odvjetnika

Ministar Rajko Ostojić tužit će Milinovića za klevetu

'02.01.2013., Zagreb - Ministar zdravlja Rajko Ostojic odrzao je konferenciju za novinare na temu Sto smo ucinili u smanjenju lista cekanja u bolnicama. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
Autor
Sonja Hoffman
09.01.2013.
u 18:37

Podsjetimo, bivši ministar Darko Milinović u srijedu je na konferenciji za medije Ostojića proglasio krivcem za aferu Baxter.

Saborski zastupnik HDZ-a Darko Milinović u srijedu se medijima obratio s izjavom kojom, piše u priopćenju Ministarstva zdravlja, dezinformira javnost iznoseći klevete protiv ministra zdravlja Rajka Ostojića

– S obzirom na to da je riječ o kaznenom djelu klevete, ministar Rajko Ostojić odmah je angažirao odvjetnika koji će podnijeti tužbu protiv Darka Milinovića – piše dalje u priopćenju.

Podsjetimo, bivši ministar Darko Milinović u srijedu je na konferenciji za medije Ostojića proglasio krivcem za aferu Baxter. Poručio mu je da se i dalje čeka na odgovore na neka pitanja jer se tada govorkalo da je, tada zamjenik ministra Rajko Ostojić odgovoran za tragediju i smrt 24 pacijenata s obzirom na to da je baš on u to vrijeme ukinuo odjel zadužen za reakciju kad su u pitanju incidentni događaji.

>> Milinović Ostojiću: Nek' ti proradi moral i daj ostavku!

Komentara 15

LO
lokun
18:41 09.01.2013.

A što mu drugo ostaje nego ga tužiti. Ovo su preteške riječi i ozbiljne optužbe, mislim na smrt ljudi naravno. A ovo drugo je zabava što gledamo svaki dan.

OB
-obrisani-
18:49 09.01.2013.

Joj boze kojih politicara mi imamo ,pa to je losije neg Astoria kino...Vredjaju se optuzuju a svi isti ,prijasnji i danasnji... Nek se dueliraju pa ko ostane ostane,ovo je sramota vise za jednu zemlju,ali njih ocito nije nimalo...

MI
mirluk
20:34 09.01.2013.

Ma ne mogu ja vjerovati da bi Gdin Ostojic maznuo te milione. Pa partija je onog partizana streljala zato sto je ubrao sljivu od onog seljaka bez pitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije