Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kadroviranje
Povratak na članak

Ministar Mornar tvrdi da iz SDP-a i HNS-a ne dolaze podrške kandidatima

Čuo sam da se ne treba ni javljati na natječaj, ali to je glupost, kaže Mornar

Komentari 6

BE
berija
21:53 19.01.2015.

Nisu to pritisci, to je zapovijed.

VL
DE
demokršćanin
21:58 19.01.2015.

Sjetio sam se jednog starog vica.Trebao je biti izabran direktor nekog ondašnjeg poduzeća.Javilo se troje kandidata.Komisija je pitala prvog kandidata koliko je dva plus dva.Kandidat je odgovorio četiri.Drugi kandidat je odgovorio tri.Treći kandidat je odgovorio pet.Za prvog je komisija konstatirala da je pametan.Za drugog je rekla da nema pojma,a za trećeg je rekla da je previše optimističan.Što mislite tko je od kandidata izabran.IZABRAN JE ONAJ KOJEG JE ODREDIO CENTRALNI KOMITET.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:15 19.01.2015.

Sve je to jeftini i primitivni cirkus s lošim nastupima zlih klaunova.

VL
DU
Deleted user
21:46 19.01.2015.

Ako je glasovanje tajno, kakve koristi od pritiska na Upravno vijeće – zapitao je Mornar i ostao živ. Tko je pod pritiskom će glasati pod pritiskom bilo ono tajno ili dizanjem ruke (tu je strah malo više prisutan).

VL
BI
bikica7
22:22 19.01.2015.

Umjesto starog uhljeba treba izabrati novog uhljeba.Strašno-

VL
OB
obrazovana
21:43 21.01.2015.

E poštovani Ministre, ili ste naivni ili mislite da su ljudi naivni. Za ravnatelja seoske škole se ne može proći redovnom procedurom već se odabire prema "dopunskim kriterijima" a ti su: politika, rodbina, prijatelji ili onaj najvažniji nesposobnost. Tko uu ovoj zemlji treba sposobne? A o tome kako nije nitko zvao iz političkih stranaka, možda i nije. Ali zato su prijateljske i rodbinske veze odradile svoje pa se svede na isto. "Mislio sam da trebam imati Upravno vijeće kojem mogu vjerovati. Pri izradi i uvođenju novog kurikuluma Agenciju očekuje veliki posao i moram imati ljude koji će je gurati u pravom smjeru " Za velike poslove trebate biti sigurni a ne misliti. Hrvatska više nema vremena za razmišljanja....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.