Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić
Povratak na članak

Ministar priznao: I ja sam imao rak koji sam dobio od rendgenske cijevi

Kad pacijentu kažem kako ima rak, uvijek kažem – nemojte kloniti duhom. Ako vaš duh ne klone, vi ćete pobijediti bolest, poručuje ministar zdravstva

Komentari 10

Avatar siva_sova
siva_sova
14:52 24.11.2017.

ministar se sramoti iz dana u dan...

VL
TH
than
15:01 24.11.2017.

Ne shvacam poantu teksta. Imao je rak i sto sada ? Kamo srece da su svi tumori tako lako izljecivi.

VL
Avatar anlaser
anlaser
08:30 25.11.2017.

Od rendgenske cijevi kažeš a ja mislio da se rak liječi zračenjem.Sigurno nije od kave ,alkohola ,duhana ,ili nekih drugih pesticida i otrova što se stavljaju u hranu ili sredstava za pranje i čišćenje ? Zaista ti nije mjesto u javnosti.

VL
Avatar epidaurus
epidaurus
06:00 29.11.2017.

Znači, najbolji liječnik je svećenik.....

VL
DU
Deleted user
14:50 24.11.2017.

Ne mogu vjerovati da jedan ministar, liječnik ima obraza uspoređivati karcinom kože i druge karcinome. Osim melanoma, karcinomi kože (bazocelularni i planocelularni) su potpuno izlječivi. Ovo zvuči jednako kao kad je Milanče u Gunji kad je bila poplava pričao oo tomu k ako mu j e pukla cijev u stanu!

VL
OO
onako_ovlaš
23:07 24.11.2017.

Hrvatska je dotaknula dno onog trenutka kada je Josipović izabran za predsjednika;isto bi se dogodilo i da je ovaj lik kojim slučajem postao predsjednik.Bio bi to doduše drukčiji strukturni predznak dna,no dno je dno.

VL
OS
osica
14:22 25.11.2017.

minis tre, zašto niste to objavili prije stupanja na dužnost i znači li to sada da moramo imati razumijevanja za vaše poteze na uštrb nas pacijenata " jer ste prošli bolest" Ministre vjerujte mi sasvim je druga priča "kad stee vi bolesni ili mi". Čast mnogim našim časnim lječnicima koji daju sve od sebe, a često nemaju nas čime liječiti, jer su novosti medicine i liječenja dostupni vama ali ne inama. Zar nismo sve ove godine svjedočili " avion spreman Klinik of Amerika". Razuvijerite nas, jer mi nemamo novaca za privatnike a cijeli smo život punili vreću bez dna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.