Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica vojne akcije "Širinci"
Povratak na članak

Ministar Medved: Zapadnu Slavoniju bili smo spremni osloboditi još 1991.

Akcija „Širinci '92" bila je od iznimne važnosti za novogradiško područje, jer je njenim uspješnim završetkom došlo do stabilizacije bojišnice na potezu Širinci – Mašićka Šagovina - Medari - Dragalić - Donji Bogićevci – Pivare – lijeva obala Save

Komentari 11

PR
propalismoFranjoskroz
16:22 03.01.2017.

To, navodno ima jos hercegovaca rodenih 80tih koji nisu regulirali status branitelja

VL
CI
cinbenik
19:02 03.01.2017.

Zašto onda nismo pomogli Vukovaru 91,ako se moglo kako kaže HDZe branitelj.....,a ja nisu htjeli radi Matica,za čija vremena se štedjelo da bi se napravio Hrvatski rast u najtežim uvjetima vladanja ikada,kikiriki napravi rast i napredak,a ovaj se hvali da se on izborio .......HDZe je 20 godina ustrojavao zakonima kupujuci biračko tijelo......Vac je za mnoge branitelja kasno i za stan i povlastice.......Nikada se vise nemojte vratiti ugled branitelja zbog političkog pomaganja HDZeu......Čast i ugled se nekupuje novcima ministre.

VL
BO
BogOtac
16:55 03.01.2017.

Dajte im i onih 42% dionica INE da ih prodaju MOLu ... pa smo riješili problem

VL
PU
paul-umpe
07:43 04.01.2017.

Trebalo je napisati i sta se tad dogodilo u Masickoj Sagovini pa bi bilo jasnije.

VL
CI
cinbenik
19:16 03.01.2017.

Opće je poznato da je veliki broj lažnih branitelja,sto i jeste narušilo ugled braniteljima i DR .......Kada bi svi branitelji dobili činove odličja i povlastice,za isti ratni put kao HDZe generali u HDZe branitelji,imali bi puno vise generala i povlaštenihh i to se nikada nemoze izjednačiti.

VL
KM
Kolinda Mamić
22:25 03.01.2017.

Može za početak Đuin ratni put?

VL
IB
ivica.barac.62
06:21 04.01.2017.

Tako je gospodine ministre, mi smo mogli stosta, da se pitao HOS i svaki prosjecni Hrvat.Ovako HOS ispao hrana za topove a u stolicama sve HDZ straznjice.

VL
DU
Deleted user
11:16 04.01.2017.

Zašto niste oslobodili Zap.Slavoniju kad se moglo?Lako je tuđim k..... gloginje mlatiti.Taj zakon je kao i svaki drugi do sada ići će na ruku prevarantima na PTSP dok istodobno pripadnici gardijskih postrojbi će i dalje biti zakinuti kao i dosadaa jer treba riješiti kuharice i čistačice,raznorazne uredske miševe koji su bili u sigurnosti dok su drugi nosili glavu u torbi i ostavili kosti,krv i zdravlje od Vukovara,Like,Maslenice,Dinare,Livanjskoga i kupreškoga polja..........Petrinje,Sunje.....

VL
CI
cinbenik
19:09 03.01.2017.

Sada će joope dozvoliti da psihijatri pišu ratni put,pa zar se zaista branitelj mora razboljeti da bi dobio. Povlastice........Nema jednakopravnosti Hrvata pod HDZeom,pa tako nema ni jednakopravnosti branitelja sa HDZeom.... Još 91 počelo pogodovanje HDZe braniteljima to je nenadoknadivi narušilo ugled branitelja i DR i pored toga sto je Hrvatska počela rasti,nebu se trebalo rasipati ,no lažno domoljublje nastavlja po starom.

VL
PA
pajokola1
17:52 03.01.2017.

Ministre mislim da uopće više ne izlazite u javnost i ne spominjete taj novi zakon o braniteljima, samo napravite ono što se mora i treba. Ovako se samo daje prilika ovima pobjeguljama i onima koji ionako nikad nisu niti će cijeniti žrtvu Hrvatskih branitelja da pljuju po njima.Bez puno priče i objašnjavanja... "just do it¨"

VL
VI
VisAVis2
21:39 03.01.2017.

Ministre, Vas nismo još čuli glede pokušaja i prijedloga razbijanja šrafcigerom spomenika poginulim hrvatskim braniteljima uz falsificiranje i prekrahanje povijesti (borbenog poklića pod kijim su ginuli u "dvi pive daj"), a držim kako se nijedna odluka, a posebno bilo kojeg odbora Sabora, a psebno ne Ustavnog suda, nije smjela donijeti, bez prethodne suglasnosti braniteljskog ministarstva! Ministre, pustite zdravstvo, patke i sendviće, jer ako napustite mrtve, onda nam ni živi više ne trebaju! Ovakvim " kučinama" samo navlačite komentare koji se izruguju braniteljima, ka običnim hercegovačkim uhljebima i pijančinama, a uvjeren sam kako i Vaši najmiliji tužno gledaju ove nepotrebne eskapade njihovog preživjelog roda ...! Mladost nije ginula za penzije, niti su penzije prva zadaća braniteljskog ministarstva!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.