Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tisuće ih nedostaje
Povratak na članak

Ministar Kujundžić liječnike prozvao neradnicima, HUBOL traži ispriku

- U vrijeme kada u Hrvatskoj nedostaje najmanje 3500 liječnika, s kojima bi se tek dosegao prosjek Europske unije, u kojem su liječnici prošle godine odradili 3,5 milijuna prekovremenih sati, ne može biti istinita tvrdnja da liječnici ne rade i da iza njih stoji praznina - poručuju iz HUBOL-a

Komentari 4

ZA
zagorecvz
15:41 21.10.2016.

Kaj je lagao? Kad je tko od vas bio u bolnici, rade specijalizanti a gospoda doktori spavaju li dođu svakih dva tri sata baciti oko.

VL
BL
Blomberg
16:54 21.10.2016.

Sto napadate covjeka svatko tko ceka u bolnici moze i sam vidjeti kako ti toboze " nezamjenjivi " doktori ubijaju vrijeme dok rulja ceka, a asistenti se dure kao neka nedokuciva stvorenja . da svi svoj posao normalno rade cekanjakanja bi se prepolovila.

VL
PL
plavitin
18:17 21.10.2016.

U pravu je Kujundžić,ponašaju se kao bogovi,fuj

VL
DU
Deleted user
13:26 23.10.2016.

Čovjek najbolje zna je je bio dio sistema. Cast pojedincima ali mi jos uvijek imamo jedna cijelu generaciju lijecnika koji su to obrazovanje izabrali jer su preko Tate I mame koji su bili u KPJ. Uspjeli su dobiti mjesto nana faksu preko veze I ne zato sto zeke raditi humanitarni posao vec da bi imali status I moc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.