Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADIŠĆE
Povratak na članak

Ministar Grlić Radman zahvalio Katoličkoj crkvi na očuvanju hrvatskog identiteta gradišćanskih Hrvata

Možete biti ponosni na to što ste postigli. Hrvatska će, što je i njena Ustavna obveza, skrbiti o Hrvatima izvan Domovine u očuvanju njihovog identiteta, kulture i jezika, kao i manjinskih prava, rekao je ministar Grlić Radman.

Komentari 3

CR
CroZrakomlatNo1
00:10 14.09.2019.

Pa Bog je izabrao sebi Hrvatski narod za svoj narod kad mu zidovi ubili Sina! RKC je temelj Istine i Povijesti bez kojeg ne bi bilo civilizacije! Hrvati moramo biti ponosni da nas dragi Bog tako cuva i pruza namaa svu svoju Ljubav i stiti svojom snagom. Zato smo Hrvati nepobjedljivi sto jasno dokazuje nasa slavna povijest!

VL
OL
Oldmarinero
01:07 14.09.2019.

Sve smo to mi platili, itekako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.