Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBRZA VOŽNJA

Ministar EU fondova dobio kaznu: Vozio 35 km/h iznad ograničenja u Zadru, nije mu prvi put

Zagreb: SAFU obilježila 15 godina rada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
14.08.2023.
u 13:14

Policija je ministra Šime Erlića 13. siječnja prošle godine poslije 21 sat snimila kako u Zadru vozi 95 kilometara na sat, dok je ograničenje bilo 50 kilometara

Ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Šime Erlić dobio je kaznu zbog prebrze vožnje u kojoj je uhvaćen u siječnju prošle godine, kada još nije bio ministar. Erliću, koji je u to vrijeme bio na visokoj poziciji u istom Ministarstvu, to nije bilo prvi put, doznaje N1.

Policija je Erlića 13. siječnja prošle godine poslije 21 sat snimila kako u Zadru vozi 95 kilometara na sat, dok je ograničenje bilo 50 kilometara. Izdan je prekršajni nalog, a on je na presudu tada podnio prigovor te je slučaj prebačen na Općinski sud u Zadru. 

Erlić je tako na sudu priznao da je vozio prebrzo, a on mu je naposljetku dosudio 201 eura kazne, što je 190 eura niže od minimalne. Sudac je to pravdao time što je Erlić sve priznao iako mu to nije bio prvi put. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nogometaši AEK-a pod jakim policijskim osiguranjem napustili zračnu luku u Zagrebu

 

Komentara 6

Avatar Svračak
Svračak
13:50 14.08.2023.

Davno sam napravio sudar sa manjom materijalnom štetom. Kada sam došao kod sudkinje za prekršaje pitala me da li je bilo tako kako piše u izviješću i rekao da je bilo tako. Kaže na meni da još nije imala takavv slučaj da netko odmah sve prizna, oslobodi me kazne i dosudi plaćanje samo sudskih troškova.

FR
franjo
22:26 14.08.2023.

Ovi iz Medviđe seljaci …

DU
Deleted user
15:58 14.08.2023.

A Bože moj, nije mu prvi, a bome neće biti ni zadnji. Kao da će platiti kaznu koju je dobio, sve će se to lijepo izbrisati iz evidencije kao da se ništa nije dogodilo ipak je to ministar pa nismo mi Švicarska da ministar plaća kazne za prometne prekršaje, tko je to vidio?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije