Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Aparatčici žive od poslova koje imaju, a ne od poslova koje rade

21.07.2023. u 10:51

Ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić brani bahatog kolegu, objasnivši nam da je razumljivo da se pregura "uz posao koji ima". Ima. Uz posao koji ima. Ne posao koji radi, nego ga ima. Samo netko besmislen i beznačajan kao hrvatski ministar može smatrati da je posao nešto što se ima.

Komentara 1

GR
Greben
14:20 21.07.2023.

Lijecnik pognute glave primi pacijenta preko reda! Pa tko je kriv da pacijent, ma tko on/ona bio, preko reda udje u kliniku i bude pregledan??? Prema saznanjima, lijecnici su od pamtivijeka dobivali prsute, voce, povrce, cak i zivu perad a da se i ne spominju ”plave koverte”. Sami su uveli nered primajuci preko reda one koji ”do-pri-nose!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije