Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA SUKOBA'
Povratak na članak

Ministar Dobrović opovrgnuo kašnjenja s EU projektima

Dobrović je ustvrdio kako su to tendenciozne informacije, da problema nema, nego da on inzistira na kvaliteti projekata

Komentari 5

OB
ObrenM
22:00 13.04.2017.

Napisite jednu jedinu dobru stvar koju je napravio sposobni ministar?

VL
ZA
zato
15:34 13.04.2017.

komentat test

VL
BL
Blomberg
14:18 13.04.2017.

Ako Gosp. Slaven ima dobar tim koji se razumije i zna sto hoce , onda ce mozda predstaviti projekte koje imaju u planu, ali ako toga nema bilo bi logicno da gospoda koja su tu zakazala priznaju -nismo sposobni ini i idemo- a ne samo muljati bez ikakovih rezultata, a idemo znacilo bi cim dalje od jaslih (samoposluge ) !

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
15:38 13.04.2017.

Najveći operativni program je program Konkurentnost i kohezija 2014-2020. Sada je 2017. godina, dakle već smo na pola razdoblja, a mali Dobrović još nije napravio ništa, nije pripremio ništa, nije osigurao ništa. Pogledajte mu web-stranicu ministarstva, izgleda isto kao i prije, a u međuvremenu je u ministarstvo dobio energetiku i vodno gospodarstvo. Pokušajte na njegovoj stranici naći išta korisno o tome. Nije ju bio u stanju ažurirati već 5 mjeseci. Tip je bahati super nesposobnjaković koji ne bi bio u stanju upravljati ni sustavom skupljanja pseće kakice.

VL
ZA
zato
15:41 13.04.2017.

Zna što hoče ali je to riješenje iz prošlosti. Ne sluša ili ne reagira na savjete struke i zainteresirane stručne javnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.