Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANO OTVORENJE

Ministar Cappelli otvorio hotel Castellum i posjetio restoran Mala Hiža

Ministar Cappelli otvorio hotel Castellum
Foto: Ministarstvo turizma
1/3
VL
Autor
Radmila Kovačevć
20.04.2018.
u 16:17

Ministar Cappelli sastao se s voditeljicom ureda Turističke zajednice Grada Čakovca, gospođom Boškom Ban Vlahek s kojom je razgovarao o aktualnim turističkim temama i turističkim potencijalima čakovečkog kraja.

Ministar turizma Gari Cappelli danas je otvorio Hotel Castellum, prvi hotel visoke kategorije (4*) u Čakovcu te je posjetio restoran Mala Hiža u Mačkovcu koji se od nedavno nalazi na Michelinovoj listi restorana s preporukom. Osim toga, ministar Cappelli sastao se s voditeljicom ureda Turističke zajednice Grada Čakovca, gospođom Boškom Ban Vlahek s kojom je razgovarao o aktualnim turističkim temama i turističkim potencijalima čakovečkog kraja.

„Stvaranje uvjeta za poticanje ulaganja u turističke projekte, posebice u one  za podizanje kvalitete smještaja visoke kategorije, jedan je od bitnih ciljeva i prioriteta hrvatske Vlade. Ova dobro promišljena investicija dokaz je da se  urizam u Hrvatskoj ne događa sam od sebe, već se događa zahvaljujući  inovativnim i kreativnim  pojedincima  te  poduzećima  koje osluškuju što turističko tržište  traži te promišljaju kako unaprijediti turističku  ponudu stvarajući visokokvalitetni  sadržaj. Realizacija ovog projekta doprinijet će ne samo unapređenju konkurentnosti turističke ponude smještaja, već će vjerujem i dodatno potaknuti razvoj turizma u Čakovcu kao cjelogodišnjoj  destinaciji.“ naglasio je ministar Cappelli i čestitao investitorima na dobro obavljenom poslu.

„Gastronomski doživljaj postao je jedan od glavnih motiva dolaska gostiju u Hrvatsku. Turisti danas u destinaciji traže autohtonost i tradiciju, žele kušati domaće proizvode i autohtonu kuhinju, a upravo restoran Mala Hiža takvu uslugu i proizvode nudi. Vjerujem da će im dosadašnja priznanja biti dodatan  poticaj  da  nastave  u  istom  smjeru i da zajedno gradimo imidž Hrvatske kao svjetske gastro destinacije.“ istaknuo je ministar Cappelli prilikom posjete restoranu Mala Hiža.

Ključne riječi

Komentara 4

PA
pavel1001
16:44 20.04.2018.

teško radi,jadan.

OB
ObrenM
17:21 20.04.2018.

Teski nesposobni uhljeb iz koalicije nategnute ko' kisobran.

Avatar rubinet
rubinet
20:01 20.04.2018.

" Cappelli otvorio Castellum i posjetio restoran Mala Hiža" sve pršti sllovom ll : CapeLLi.CasteLLUm..pa zašto onda nije" MaLLa hiža"".....restoran Malla.... hiža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije