Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unapređivanje zdravstvenog sustava

Ministar Beroš pozvao čelnike pet liječničkih udruga na sastanak

Zagreb: Prosvjed liječnika nezadovoljnih stanjem u hrvatskom zdravstvu pod sloganom 'S.O.S. za zdravstvo'
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/22
30.03.2023.
u 18:10

Istovremeno, dr. Krešimir Luetić, dr. Renata Čulinović Čaić, dr. Ivana Šmit, dr. Nataša Ban Toskić i dr. Marin Smilović pripremaju otvoreno pismo koje će sutra uputiti premijeru Andreju Plenkoviću

Svih petero čelnika liječničkih udruga koje su najavile štrajk dobili su poziv na sastanak s ministrom Vilijem Berošem. Pozvani su u ponedjeljak u podne u Ministarstvo zdravstva "na nastavak razgovora u cilju unapređivanja zdravstvenog sustava".  

Istovremeno, dr. Krešimir Luetić, dr. Renata Čulinović Čaić, dr. Ivana Šmit, dr. Nataša Ban Toskić i dr. Marin Smilović u ime Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog sindikata, Hrvatske udruge bolničkih liječnika, Koordinacije hrvatske obiteljske medicine te Inicijative mladih liječnika pripremaju otvoreno pismo koje će sutra uputiti premijeru Andreju Plenkoviću u kojem traže sastanak s njim kako bi ga izravno informirali o nagomilanim problemima u sustavu i potrebi njihovog hitnog rješavanja.  

Zagreb: Prosvjed liječnika nezadovoljnih stanjem u hrvatskom zdravstvu pod sloganom 'S.O.S. za zdravstvo'
1/22
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije