Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO 2.000 NOVOZARAŽENIH
Povratak na članak

Ministar Anschober zabrinut širenjem britanske mutacije virusa u Austriji, već 70-tak sumnjivih slučajeva

Samo u proteklih sedam dana u Austriji je od koronavirusa umrlo čak 343 osobe

Komentari 2

DU
Deleted user
16:21 13.01.2021.

Opet širenje panike brojem navodno umrlih od corone!!! Fakt 1: U Austriji je u 2020. bilo tek nešto više umrlih od prosjeka zadnjih 5 godina. Fakt 2: u Austriji je 2020. bilo dvostruko više samoubojstava no u prosjeku zadnjih 5 godina: prosjek je 1000, lani je bilo oko 2000 Fakt 3: ako "maknemo" tih 1000 "dodatnih" samoubojstava, dolazimo do ispodprosječne stope smrtnosti u godini 2020.!!! A kako se manipulira eto i primjera: u Austriji se u medjuvremenu u "umrle od corone" broje i oni koji su u trenutku smrti bili negativni ali najmanje 28 dana prije smrti pozitivni!!! Samo u Beču je na taj genijalan način računanja broj umrlih od corone povećan za 135!!! Tek nešto više od 20% Austrijanaca se izjasnilo da se bude cijepilo. Ovo kaj se sada dogadja je pritisak politike da bi se ljude "uvjerilo" u potrebnost cijepljenja!!!

VL
AA
aabbcc
17:59 13.01.2021.

Dnevni broj pozitivnih je isto sto i broj cijepljenih, taj broj proizvodi novi veci broj onih koji sticu prirodni imunitet . Naravno kao i vakcina postoji rizik za neke skupine o tome strucnjaci cute. Briga za narod je da vakcinu prodaju i gdje treba i gdje ne treba prije nego pandemija prestane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.