Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI MEDIJI
Povratak na članak

Ministar Anschober: 'Lockdown ne smije biti produžen', prvo cjepivo u Austriji već od siječnja

Anschober je rekao kako je on za to da se masovno testiranje pučanstva „sprovede u jednom tjednu“, po uzoru na talijansku pokrajinu Južni Tirol

Komentari 8

DU
Deleted user
15:22 21.11.2020.

"... zato su dva sljedeća tjedna odlučujuća"... Ha, ha, ha, ha, ha, ha, .... I to tako već od ožujka. Da mi je netko svaki puta kada su političari to rekli dao samo jednu kunu, danas bi bio milijoner!!! AA o toj "trijaži" samo toliko: Austrija ima 5900 intenzivnih kreveta od kojih su u ovome trenutku oko 700 zauzeti sa pacijentima koji su uz brdo drugih dijagnoza pozitivno testirani... Pa vi zaključite sami koiko smo daleko od trijaže i raspada sistema!

VL
DC
DC
17:38 21.11.2020.

Odakle ce to cjepivo ‘pristici’ u EU? Zasto nije napisano iz (Trumpove) Amerike.

VL
DU
Deleted user
17:12 21.11.2020.

Rusi su nakon intervencije u Italiji skuzili de je tzv.covid gripa,napravili sputnik cijepivo za gripu,sute i prodaju ga kao covid cijepivo,prodati ce ga na trzistu od najmanje 100 miliona ljudi dok nasa banda ,raskalasena i korumpirana ceka "zapadno demokratsko" cijepivo.Provizije cine cuda....Klonite se cijepiva s blagoslovom Dr.Gatesa...urban je zanimljiva osoba,voli svoju zemlju i moram priznati da je pravo cudo da ga do sada nisu ubili.Vjerovatno bira sam tjelohranitelje.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:28 21.11.2020.

Sve komicno nasi nista ne pisu da je Madarska dobila prve kolicine Ruskog cjepiva sputnjik V.Ili nasi hoce dase ne sazna.Madari ce nastavit proizvodnju u madarskoj. Sto znaci da ne vjeruju Johansonu Astri i drugima.Ovdje u Moskvi govore nista ne kazu koliko te vakcine su uspjesne koliko mjeseci ili god dvije.Rusi daju garanciju najmanje dvi god

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.