Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA KOMISIJA
Povratak na članak

Mimica potvrdio da Hrvatskoj slijedi procedura prekomjernog deficita

Prognoze i rezultati pokazuju da su pred Hrvatskom veliki izazovi kad je riječ o gospodarskom upravljanju, rekao je europski povjerenik

Komentari 4

Avatar Finanz
Finanz
16:27 14.11.2013.

O ovome se vi trebate brinuti a ne o marginalnim stvarima koje normalna drzava rijesi u par koraka.Brinite se kako cete pokrenuti gospodarstvo i kako cete kruh u ruke dati ljudima i prestanite ljudima bacati prasinu u oci.

VL
JS
ja sam gladan
18:11 14.11.2013.

Ovo je jako veliki stručnjak! Za ono kaj svi znamo,ne treba nam ovaj iz svoje bruselozne stolice,za koju pobire dobru lovicu, javljati prognoze.Tako rade svi kukurikavci. Samo prognoziraju! A da smo htjeli prognozu, mogli smo izabrati Vakulu, a ne ove bakule!

VL
ZD
zdepar
18:41 14.11.2013.

ovaj čovjek je lumen !!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.