Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koprivnica

Milošević i Milinović boje se sučeljavanja pred novinarima

'15.03.2012.Zagreb - Multimedijalni centar, suceljavanje kandidata za predsjednika HDZ. Milan Kujundzic, Darko Milinovic, Ivan Domagoj Milosevic, Drago Prgomet. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
10.05.2012.
u 20:45

Jadranka Kosor i Milan Kujundžić nisu željeli doći na megdan sa svim kandidatima za šefa HDZ-a

Samo Domagoj Ivan Milošević i Darko Milinović pojavili su se večeras u Koprivnici na predizbornom sučeljavanju uoči izbora za novog šefa HDZ-a. Iako najavljen, Tomislav Karamarko nije došao zbog, kako je to službeno rečeno, obiteljskih razloga.

Jadranka Kosor i Milan Kujundžić nisu željeli doći na megdan sa svim kandidatima za šefa HDZ-a, već će se samostalno u Koprivnici predstaviti idući tjedan. Milošević i Milinović novinarima su poručili neka se "pokupe" s dijela sučeljavanja za kojega će im članovi stranke postavljati pitanja, i to zbog toga "da bi bili slobodniji".

Komentara 9

MA
maksi
09:01 11.05.2012.

Domagoj Milosevic, samo naprijed do pobijede...

RO
robertooo
09:26 11.05.2012.

pa ti novinari nikad mira nedaju, još da bi pametno pisali poslije bilo sve ok, ali ovak imaju pravo da su ih potjerali jer su više naporni

Avatar madcap
madcap
21:50 10.05.2012.

Ovaj HDZ-show bi trebalo pratiti 24 sata kao Big Brother.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije