Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Član Predsjedništva BiH
Povratak na članak

Burne reakcije u BiH na Dodikov dolazak u Zagreb, oglasio se i Plenković: To je radni susret bez drame

"Bez obzira na to kako će u Zagrebu ta (Dodikova) poruka biti primljena, s odobravanjem ili ne, mi u Bosni i Hercegovini znamo što nam je činiti, a u Zagrebu, kako im je volja. Nikad neće biti ostvareno ono što su Milošević i Tuđman u Karađorđevu zamislili", izjavio je Komšić

Komentari 240

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
10:53 16.09.2020.

Bolje da na kakve-takve razgovore dođe i pripadnik srpskog naroda, nego tamo neki Sejda Bajramović, koji ne zna ni tko ga bira ni koga predstavlja.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
11:11 16.09.2020.

Pa zar nisu Dodik i Čović legitimni predstavnici dva konstitutivna naroda? I treba biti primljen. Za hrvate u BiH Dodik je napravio više od nekih naših političara. Hvala mu... a ovi vazali ..sikter!

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
11:01 16.09.2020.

Sejdo Bajramović je zadnja osoba koja se ima pravo javiti u ovome slučaju. Još šiti Izmetbegovićeve laži o dogovoru u Karađorđevu.

VL
DU
Deleted user
12:17 16.09.2020.

Dodik osim povijesti puno toga zna i nije jednom stao u obranu hrvata u BIH.Za mene za sada dobiva plus.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:32 16.09.2020.

Sta kazu Bosnjaci,ne drze se clana tog i to i olitixki institucija.A birali ste Hrvatima Komsica sad knedla u grlu.Sa Srbima odnose kao sa susjedima i toje to.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
11:08 16.09.2020.

Lijepo je pročitati da je "hrvatski predstavnik u predsjedništvu BiH " izrazito zainteresiran za rješenje pitanja u BiH gdje se hrvati nalaze u potpunoj političkoj izolaciji od strane tzv. bošnjaka.

VL
VP
vukovarac.patak
11:30 16.09.2020.

Dobro dosao predsjednice! vehabije Komsic i co na haparatima.

VL
IJ
I ja tebi
11:44 16.09.2020.

Ohohoho što se neko ukakio neznam tko je više Sejdo Komšić ili Džaferović. Mile j legenda i jedini u takozvanom predsjedništvu sa kim se može razgovarati.

VL
HA
Habuhabuhabu
11:08 16.09.2020.

Zagovorniku i navijacu granatiranja Zagreba kojom je prilikom poginulo i sedam Zagrepcana danas pruzaju crveni tepih.

VL
DU
Deleted user
13:01 16.09.2020.

BIH, smijurija,već je vrijeme da se raspadne.

VL
ME
medvedgrad
11:04 16.09.2020.

To nisu reakcije BiH vec muslimana.

VL
GE
genadij
13:40 16.09.2020.

Samo mi Hrvati nemamo svog predstavnika jednog od triju naroda. Žalosno.

VL
DU
Deleted user
11:18 16.09.2020.

Ajde prestanite lupetati, politika je pragmatika, ako nam lik može pomoći u BiH, ako možemo zaposliti naše firme na projektima tamo, ako se zalaže za to da BiH nema što osporavati Pelješki most,,,,onda je to OK, rasčistite u glavi kojii su to nacionalni interesi od onih privatnih, a to što ja imam o njemu najgore mišljenje..ma baš me zabole što dolazi u ZG

VL
Avatar Damating
Damating
19:14 16.09.2020.

Taj tvrdi bišnjački unitarizam (poturčivanje) neće proći ni kod Hrvata ni kod Srba. Pa sad nek vide....

VL
NE
Neonacionalist
12:55 16.09.2020.

Bošnjaci uvijek mogu računati na hrvatsko -srpske razmirice i to je upravo ono što im treba kako bi sprovodili svoju politiku majorizacije i unitarizacije BIH . A šteta je to jer mi i Srbi bi zaista trebali konačno zakopati ratne sjekire i nekako zaboraviti krvavu prošlost zapravo ne može se to zaboraviti ali barem da ne kopamo stalno iste rane , ma da ne duljim puno napisat ću kratko samo jedno dakle niti Srbi imaju snage da srede nas niti mi njih i to je povijest pokazala , dakle međusobni sukobi koji su dosada odnjeli i previše života i previše nesreće zaista više nemaju smisla , ali Hrvati i Srbi zajedno mogu srediti Bošnjake koji su stješnjeni između nas i to bi svakako trebalo učiniti dakle potrebno je jedno čvrsto hrvatsko-srpsko savezništvo protiv Bošnjaka .

VL
Avatar Croatino
Croatino
11:07 16.09.2020.

Sramota za nas drzavni vrh i sve nas, bilo kojeg politickog spektra. Jos prije nekoliko dana u raspravi u skupstini RS Dodik nas naziva ustasama, da je Oluja bilo planirano etnicko ciscenje, da je Krajina uvjek bila srpska. Kao poklon dobiva sastanak u RH. Ne cudi me nista sto se tice Milanovica, al mislio sam da je Plenkovic pametniji.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
00:06 17.09.2020.

Najveci neprijatelji cjelovite BiH su... muslimani! S politikom koju su si zacrtali, oni idu na ruku Dodiku vise nego itko. I tko normalan moze Dodiku ista predbacivati poslije svega sto su Hrvati u takozvanoj federaciji s muslimanima prosli i sto jos uvijek prolaze? Muslimani zive u paralelnom svijetu koji nema nikakve veze sa stvarnoscu i koji totalno zanemaruje proslost, kako ovu blizu tako i onu daljnju... Njima jos uvijek nije jasna jedna jednostavna istina... da ni Hrvati ni Srbi NIKAD nece biti dijelom nekakve novokomponovane nacije koja sebe zove Bosnjaci. Njihovi megalomanski planovi mogu dovesti samo do novih ratova koji nikad nikome nisu donijeli nista dobroga pa nece ni njima, kako u ovim proslim tako i u mogucim buducim. Prije ce Balkan zavrsiti u plamenu nego sto ce takozvani Bosnjaci uspjeti u svojim planovima, a taj novi plamen bi ih mogao u mnogo vecoj mjeri devastirati nego onaj prosli...

VL
ZN
znamistinu
14:21 16.09.2020.

Dzaferovic i Izetbegovic se stalno prijete. Oni nastavljaju da maltletiraju Hrvate. Zrele drzave kao Izrael rjesavaju to na drugi nacin. Sto mislite koji?

VL
CA
cane69
14:47 16.09.2020.

Sta Mujo Komsic hoce?

VL
DO
dolmar
12:02 16.09.2020.

Neka Plenki i Zoki razgovaraju sa Miletom,tako i treba.Treba razgovsrati!!... Što se tiče Džaferoviča,tko brani i njemu da dođe u Zagreb? A Željko u Zagreb uvjek može doći kao turcist ups.turist😀 A ne brinite vi za Hrvate u BiH oni se sasvim komotno osijećaju, niti jedna odluka sr nemože donijt bez njih(ako se Čovke ne proda,ušta ne bih stavio ruku u vatru!) Najveći problem Hrvatima pretstavljaju njihovi tajkuni,ratni profiteti i lopovi! A u ostalom isto je i kod druga dva naroda......

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.