Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O PAPINIM PORUKAMA

Dodik: U Sarajevu živi više Kineza nego Srba i Hrvata

Milorad Dodik
Foto: Dejan Moconja/PIXSELL
08.06.2015.
u 20:03

Sve je to bilo u funkciji farse da se pokaže kako je Sarajevo multikulturalan grad, rekao je Dodik o Papinu posjetu Sarajevu

U Sarajevu živi više Kineza nego Srba i Hrvata, rekao je danas predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na predavanju "20 godina od Daytonskog sporazuma" u Beogradu, prenosi Blic.

Dodik je to rekao komentirajući posjet pape Franje Sarajevu te poruke mira i suradnje koje je poglavar Katoličke crkve tamo iznio.

– Naravno da su (poruke) univerzalne i ja ih prihvaćam, ali sve je to bilo u funkciji farse da se pokaže kako je Sarajevo multikulturalan grad, u kome navodno živi multikulturalizam. Njega se odrekla, recimo, i sama Njemačka, izjavom Angele Merkel od prije nekoliko godina, da je to mrtvo i da ne postoji. Ali se pokušava oživjeti u Sarajevu, gradu gdje živi više Kineza, nego Srba i Hrvata – rekao je Dodik.

>> 'Nisam znao da je Mladić krvnik, uzeo sam čokoladu, a on mi je ubio obitelj'

>> 'Mali bh. Hrvati' smetnja 
velikoj Bosni. Izbacuje ih se iz vlasti kako bi se iselili

Komentara 75

SN
sa-nja
20:52 08.06.2015.

Zar je nesto mozda slagao? Rekao je istinu, a to laznim multietnicarima iz Teherana smeta. Na kraju krajeva to i Nino Raspudic pise godinama u svojim kolumnama.

ML
Mlad75
21:02 08.06.2015.

Ne slazem se sa Dodikom u vecini, al sa ovim se slazem jer u Sarajevu je multikularnost davno umrla....a tome su najvise doprinjele bosljacke politike koje agresivno i neumorno sprjecavaju svaku multikularnost u Sarajevu i tako pokusavaju prisilit druge nacionalnosti da napuste Sarajevo i druge gradove u kojima su velika vecina, al nisu niti svjesni da time svoj narod bacaju u zaostalost i nerazvijenost...ili im je mozda to i cilj jer je tako puno lakse vladati..

ZA
Zahumlje
20:36 08.06.2015.

Nije tačno. U Sarajevu ima vise Hrvata nego Kineza. Hrvata ima 4.000 a Kineza 3.800.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije