Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Dodik:
Povratak na članak

'Izravni prijenos samoubojstva najbolje opisuje karakter Haaškog suda'

Ponudio je i "originalno" viđenje uzroka optužnice i presude koja je izrečena Jadranku Prliću i ostaloj petorici

Komentari 16

GE
genex
16:31 30.11.2017.

milorade, često se ne slažem s tobom ali prvi dio tvoje izjave mogu podržati. ovdje u hrvatskoj nikada nitko nije odgovorio na pitanje zašto se odustalo od herceg bosne kao posebne hrvatske teritorijalne jedinice.evo moje teorije što su bjelosvjetski hohštapleri odlučili.hrvati dobivaju istočnu slavoniju bez ispaljenog metka ali moraju žrtvovati hrvate u hercegovini tako da se bih dijeli na srpski i bosanski dio.vi srbi dobivate pola bosne ali nemate se pravo odcijepiti a ujedno to vam je kompenzacija za izgubljeno kosovo.bosanci dobivaju svoj dio bosne i privid cijelovitosti države iako nemaju nikakvu vlast i ingerencije u republici srpskoj. ova zadnja presuda gdje nije otpao udruženi zločinački poduhavat je poruka hrvatskoj: bosna je podijeljena na srpski i bosanski dio.odhebite s vašim zahtjevima u vezi trećeg entiteta. to je naravno duboko nepravedno i mi nikada nećemo odustati od naše teritorijalne jedinice.to naravno srbe stavlja u jednu ugodnu poziciju da samo trebaju čekati da dođe do sranja čemu ovo muslimansko vodstvo svojom politikom značajno doprinosi. i na kraju kad podvučemo crtu tko je profitirao raspadom šugoslavije pored slovenaca? mi smo obranili državu i ono što smo imali uz velike žrtve ali nismo dobro prošli u bih. srbi su dobili pola bosne za već izgubljeno kosovo pa bar imaju neku kompenzaciju. ostaje pitanje je li utakmica završena ili ide uskoro treće poluvrijeme?

VL
VO
vodopad
16:01 30.11.2017.

tako govore ljudi koji smiju i znaju nažalost plenki nije takav

VL
KA
KaraMarko
16:58 30.11.2017.

Realno Dodik je jedini studirao politiku...a ostali priuceni... ali dovoljno da vidimo svi sramotu Haske budalastine!

VL
DU
Deleted user
17:27 30.11.2017.

Ja kao hrvat vise mogu razumjeti Dodika nego Plenkovica.

VL
DU
Deleted user
19:11 30.11.2017.

Dodik je danas rekao više istine nego cjeli domoljubni HDZ u zadnjih 27 godina. Eto vam vaš zapad! Umjesto da smo mi Hrvati zajedno i da smo se zajedno pobrinuli da nama je bolje u toj našoj Hrvatskoj dio Hrvataa je rađe pljačkao vlastitu državu, dok je drugi dio podržavao ove koji pljačkaju Hrvatsku.

VL
Avatar Papatest
Papatest
19:31 30.11.2017.

Kada nam Dodik, predsjedničin prijatelj, daje podršku onda znajte da smo u dubokim govnima.

VL
NV
NV
19:14 30.11.2017.

Dodik je po običaju u pravu,ali smo po običaju nercionalni. Braneći srbe i R.Srpsku brani i hrvate. Valjda nam sada bude malo jasnije.

VL
AA
aabbcc
17:30 30.11.2017.

Jednostavno Hrvati su odustali od HB kada su vidjeli koliko Srba i Muslimana treba pobiti da bi napravili zlocinacku kopiju RS.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.