Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
generalova tužba
Povratak na članak

Miljenić o slučaju Ademi: Ja sam tada napravio sve što je trebalo

Ademi državu krivi da je u Haag selektivno slala dokumente koji upućuju na to da je on izdavao zapovjedi u akciji Medački džep, iako nije

Komentari 6

Avatar Django
Django
18:31 30.09.2014.

Kaže Orsat "Ja sam tada napravio sve što je trebalo". Pa uopće ne sumnjamo u to.....

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
22:09 30.09.2014.

Pa nemogu ovi na vlasti biti krivi za nešto jer oni ništa niti ne rade. Da se nešto radi bilo bi nam bolje nego Švicarcima jer smo ljepša i bogatija zemlja nego Švicarska samo što nam neradnici i oni koji ne vole niti Hrvatsku niti dragog Boga stoje nad glavama. Pročiče i to, sagraditi čemo Lijepu Našu svim nevjernicima uz inat. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
20:49 30.09.2014.

Kakva država takvi generali.Zbog čega tuži Hrvatsku pa nije ga Hrvatska optužila već Haag.Toliko o domoljublju.

VL
MX
MXLCLGTG
16:41 30.09.2014.

Ne bih vas General tuzio da ste slali dokumentaciju koju ste trebali slati zar ti nije jasno da si ti sa svojim drugovima po svaku cijenu zelili da se svi generali osude.

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
22:30 30.09.2014.

Malo po malo pa će svi koji su bili u ratu tužiti državu jer im se lampica pali pa vide da su se zahebali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.