Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštre reakcije
Povratak na članak

Milinović: Zdravstveni odgoj dira privatnost obitelji i tradicije

Nametati teze da je homoseksualnost prirodna stvar, da je homoseksualan i heteroseksualan način života jednak, ne samo da nije za nas prihvatljivo nego je i protuprirodno, kaže pak Burić (HDSSB)

Komentari 8

JI
jimbeam
15:29 11.12.2012.

ovčice u tor, nije ovo srednji vijek pa da palite ljude na lomači i zabranjujete znanost....

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
15:41 11.12.2012.

Konzervativci su toliko nazadni i zaostali da su čak spremni ići na štetu vlastite djece samo da udovolje crkvi, bogu- katastrofa

VL
Avatar abakus
abakus
20:15 11.12.2012.

@A.M. Nije problem u tome što se nekoj djeci želi zabraniti taj tzv. zdravstveni program, već je problem u tome što ga ministarstvo želi korz škole nametnuti SVOJ djeci, pa i onih roditelja koji to ne žele. Dakle, problem jeje u tome što ga ministar želi uvesti kao OBVEZAN, a roditelji traže da bude IZBORNI.

VL
VI
Vito
07:00 12.12.2012.

Milinović: Zdravstveni odgoj dira privatnost obitelji i tradicije Prijatelj ima djete u vrtiću Jedan dan dođe djete doma i kaže kako moraju roditelji na razgovor Što je bilo? "teta" u vrtiću uči djecu da ih na svijet donese roda - u 21. stoljeću

VL
LI
liliZG
14:37 11.12.2012.

odi se cijepi protiv neke gripe bivši ministru zdravstva ......................

VL
DU
Deleted user
14:53 11.12.2012.

Koje gluposti, ne uči se na vjeronauku da svijet nije nastao velikim praskom nego se na zemljopisu ne uči što je bilo prije velikog praska. Vjeronauk i zemljopis kao i biologija nisu u sukobu. Zemljopis i biologija jednostavno ne gledaju duboko i daleko kao vjeronauk.

VL
OB
-obrisani-
15:50 11.12.2012.

Postovani1 Pravo na informaciju. Ako roditelji imaju pravo i nezele da im djeca idu na vjeronauk, onda i drugi roditelji trebaju imati pravo ako zele da im djeca u ranoj dobi ne sudjeluju na zdrastvenom odgoju. Neovisno sto mi o o tome mislili. Jer ne mozete jednima dati pravo a drugima ne. Lijep pozdrav!

VL
AR
arjavas
16:43 11.12.2012.

Nadaju se Burić i Milinović kojem glasu , iz crkvenih krugova u slijedećim lokalnim izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.