Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidati u sisku

Milinović: Pobjednički ću voditi HDZ. Milošević: Neće biti straha

milinovic, milosevic
Nikola Čutuk/Pixsell
14.05.2012.
u 19:15

Na pitanje zašto je uhićenje generala Đure Brodarca pred televizijskim kamerama obavljeno bez imalo dostojanstva, Milinović je odgovorio kako za uhićenje nije znala ni premijerka Jadranka Kosor, iako je to morala znati

Kandidati za predsjednika HDZ-a Darko Milinović i Domagoj Ivan Milošević odvojeno su u ponedjeljak navečer razgovarali s izaslanicima 15. općeg sabora u stranačkim prostorijama u Sisku.

Kao i njihove protukandidate, dočekalo ih je cjelokupno županijsko i gradsko vodstvo HDZ-a.

– Ušli smo u drugi dio kampanje i vrlo sam zadovoljan. Odjeci na terenu odlični su i očekujem 20. svibnja dobre rezultate. Ovo je priprema stranke da otkloni gubitnički mentalitet i da u predstojećem razdoblju ponovno donese pobjednički mentalitet, odnosno pobjedu na sljedećim lokalnim i parlamentarnim izborima. Vjerujem da ću pobjednički voditi stanku – rekao je Darko Milinović.

Na pitanje zašto je uhićenje generala Đure Brodarca pred televizijskim kamerama obavljeno bez imalo dostojanstva, odgovorio je kako za uhićenje nije znala ni premijerka Jadranka Kosor, iako je to morala znati.

Izlazeći iz stranačkih prostorija, Milinović se sreo i srdačno pozdravio s protukandidatom Miloševićem, kojeg su izaslanici također čekali.

– Siguran sam da će u nedjelju više od 2100 izaslanika glasovati samostalno i po svojoj savjesti te da će izabrati ono što je najbolje za budućnost naše stranke i zemlje. Ja već tri mjeseca govorim o tome da svi zajedno moramo izgraditi modernu demokršćansku stranku. Govorim o otvaranju i demokratizaciji naše stranke i, što je vrlo važno, da u HDZ-u više nikad ne smije biti straha, pitanja se slobodno trebaju postavljati – rekao je izaslanicima Domagoj Ivan Milošević.

Komentara 19

OB
-obrisani-
19:30 14.05.2012.

....a i detuđmanizirani izaslanici su vjerojatno na istoj toj strani....

BO
božidarRH
20:03 14.05.2012.

Siguran sam da će u nedjelju više od 2100 izaslanika glasovati samostalno i po svojoj savjesti te da će izabrati ono što je najbolje za budućnost naše stranke i zemlje. Ja već tri mjeseca govorim o tome da svi zajedno moramo izgraditi modernu demokršćansku stranku. Govorim o otvaranju i demokratizaciji naše stranke i, što je vrlo važno, da u HDZ-u više nikad ne smije biti straha, pitanja se slobodno trebaju postavljati – rekao je izaslanicima Domagoj Ivan Milošević............potpuno je u pravu......kakvo im je stanje sad tamo, budu se ukopali od straha.........ucjene, iznude, katastrofa...za bolje HDZ-a nadam se da će Milošević pobijedit

OB
-obrisani-
19:28 14.05.2012.

Sve je razvidnije, da su na istoj strani šeks, *****, milošević, karamarko, milinović, .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije