Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milijuni za uplatu listića od 21 kune

04.05.2008.
u 01:32

Sretni igrač iz Đurmanca osvojio je sinoć u izvlačenju lota 7/39 vrtoglavih 13 milijuna kuna. Kako smo doznali od mjerodavnih iz Hrvatske lutrije, listić je uplaćen prekjučer, u petak 2. svibnja u 11 sati u pošti u Đurmancu, a brojevi koji čine dragocjenu kombinaciju su 8, 9, 17, 18, 21, 36, 38 i dopunski broj 4.

– Dobitnik je uplatio običan listić s osam kombinacija, a igrao je i džoker. Sve je platio 21 kunu, a dobio je 12,918.631 kunu. Dobitak mu može biti isplaćen u gotovini, na jedan ili više tekućih računa – rekla je Nora Cecić iz Hrvatske lutrije te dodala da je dobitnik vjerojatno uplatio još jedan listić, jer se radi o sličnim kombinacijama, kako su mogli provjeriti prema uplaćenim listićima. To je najveći dobitak ostvaren na igrama na sreću u posljednjih pet godina.

Novi milijunaš ima deset dana za javljanje, a rok za podizanje novca je 60 dana. Još jedna dobra vijest za sretnog Đurmanca je i Zakon o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara od 8. srpnja 2002. godine koji igrače oslobađa plaćanja poreza. Što znači da će dobitnik ili dobitnica imati na raspolaganju iznos koji je za većinu građana ove zemlje pravi životni izazov i motiv da se okušaju u igri na i sa srećom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije