Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New York

Milijarderova spremačica nakon tri dana spašena iz zaglavljenog dizala

New York Manhattan
Foto: Reuters/Pixsell
29.01.2019.
u 13:44

Zgrada se nalazi u njujorškoj četvrti Upper East Side, a pedesetrogodišnjakinja radi kao spremačica kod obitelji Stephens

Žena koja je tri dana ostala zatočena u dizalu u privatnoj peterokatnici na Manhattanu, konačno je spašena u ponedjeljak, izvijestili su lokalni mediji.

Marites Fortaliza od petka navečer ostala je sama zatočena u dizalu između drugoga i trećeg kata zgrade u vlasništvu milijardera Warrena Stephensa i njegove supruge, objavio je New York Times.

Zgrada se nalazi u njujorškoj četvrti Upper East Side, a pedesetrogodišnjakinja radi kao spremačica kod obitelji Stephens.

Iz dizala su je izvukli nakon što je dostavljač pokušao tijekom vikenda obaviti dostavu zbog čega je kontaktirao vlasnike.

Warren Stephens odmah je alarmirao nadležne službe koje su poslane u pomoć.

Fortalizu su iz dizala izvukli vatrogasci. Kažu da je bila prisebna i mirna. 

VIDEO Neobična i zanimljiva hrvatska prezimena

Komentara 1

VO
vorda400
14:12 29.01.2019.

Nema veze sad će je Trump deportirati u Meksiko pa neće imati probleme sa lifovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije