Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUSTIO SKUP U SPLITU

Milijan Brkić nakratko prekinuo kampanju zbog bolesti: Liječi se kod kuće

Milijan Brkić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/3
03.03.2020.
u 13:39

Nije odležao gripu koja se potom zakomplicirala i prerasla u virusnu upalu pluća

Kandidat za predsjednika HDZ-a Milijan Brkić nakratko je prekinuo kampanju zbog gripe.

Gripu je dobio prije dvadesetak dana, no nije ju odležao pa se zakomplicirala i prerasla u virusnu upalu pluća, pišu 24sata.

Sada je kod kuće na liječenju pa je propustio skup u Splitu.

U nedjelju je na svom Facebook profilu objavio video te napisao kako mu je žao što nije s kolegama iz Opcije za promjene

"Dragi stranački prijatelji, spriječen sam, nažalost, ovih dana biti s vama u našoj ponosnoj Dalmaciji, no s vjerom u NAŠ HDZ i NAŠ NAROD, zajedno se ovim putem sjetimo splitske Rive, Uskrsa 15. travnja 1990., kada nas je vodio dr. Franjo Tuđman kada je NAŠ HDZ i NAŠ NAROD s dubokom vjerom i ljubavi u svoj narod, pokazao svoju volju i odlučnost za svoju jedinu zemlju Hrvatsku!

Pred nama su unutarstranački izbori, kada će 15. ožujka naše članice i članovi s dubokom vjerom i s ljubavi u svoj narod, vratiti NAŠ HDZ NA POBJEDNIČKI PUT!

Uz vašu potporu i povjerenje učinimo zaokret i povedimo naš HDZ na POBJEDNIČKI PUT i u pobjedu na parlamentarnim izborima", napisao je na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
15:25 03.03.2020.

Ovaj čovjek je neuništiv.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:49 03.03.2020.

Upalu pluća treba odležati najmanje dva tjedna. Ako se ne odleži slijedi moguća upala porebrice, to je 7 tjedana ležanja pod antibioticima i bolovima i trajnim ožiljkom na mjestu spajanja s ošitom. Prestati pušiti odmah.

RI
rimac444
22:25 03.03.2020.

Brkiću se počela dizati kosa kada vid kamo ih vodi munjeni kovač, kao guske u maglu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije