Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKAD MOĆNI HDZ-OVAC

Milijan Brkić ima novi posao: Zaposlio se u tvrtki u vlasništvu sina bivšeg ustavnog suca

Milijan Brkić
Foto: Josip Regović/PIXSELL
08.09.2020.
u 09:54

Milijan Brkić doživio je poraz na unutarstranačkim izborima na kojima se kandidirao za mjesto potpredsjednika HDZ-a, a na parlamentarnim izborima nije bio na listi HDZ-a.

Milijan Brkić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a, nakon potpune političke marginalizacije i gubitka svih pozicija u stranci i izvršnoj vlasti, pronašao je novi angažman.

Kako je Nacional doznao, zaposlio se u tvrtki Powerplay Advisory d.o.o. u vlasništvu Višeslava Vukojevića, sina nekadašnjeg ustavnog suca Vice Vukojevića i poslovnog partnera Zorana Gopca, koji je s Brkićem također u prijateljskim odnosima.

Ova tvrtka osnovana je 2018. godine i registrirana je za savjetničke i konzultantske usluge, a dosad je imala samo jednog zaposlenika. 

U prošloj godini ostvarila je prihod od 1,32 milijuna kuna i bruto dobit od čak 1,07 milijuna kuna, piše Nacional.

Brkić tako nije odlučio iskoristiti povlasticu '6 plus 6' po kojoj je nakon odlaska s mjesta dužnosnika imao pravo primati punu plaću idućih šest mjeseci te pola plaće još šest mjeseci.

Podsjetimo, Milijan Brkić doživio je poraz na unutarstranačkim izborima na kojima se kandidirao za mjesto potpredsjednika HDZ-a, a na parlamentarnim izborima nije bio na listi HDZ-a.

Ključne riječi

Komentara 22

LI
linkser2
10:18 08.09.2020.

stručnih, inteligentnih, obrzovanih ... kadrova nikada dosta.... pa tko njega nebi zaposlio, barem da radi na foto-kopirki

DU
Deleted user
10:26 08.09.2020.

Dobra neka tvrtka. Dobit preko 80% prihoda. U kojoj djelatnosti se posluje s takvim maržama u Hrvatskoj? Osim utjerivanja dugova, trgovine drogama, prostitucije i naravno politike ne znam ni za jednu drugu takvu.

Avatar essek22
essek22
10:48 08.09.2020.

Čemu zlobni komentari? Magistri su jako traženi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije