Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZAN ISTUP

Miletić: 'Sam mogu pobijediti 5 košarkašica.' Odmah se javila naša reprezentativka: 'Reci kad i gdje'

Foto: Instagram/PIXSELL
1/2
26.03.2021.
u 11:47

Njegov komentar izazvao je brojne negativne reakcije

U petak se društvenim mrežama proširio video Marina Miletića, Mostova kandidata za gradonačelnika Rijeke, u kojem govori uglavnom negativno prema istospolnim zajednicama te kritizira ljude koji ne idu na vjeronauk. 

Međutim, najviše reakcija izazvao je dio njegova govora posvećen ženama. 

"Da budem ful jasan. Žena je jednako vrijedna muškarcu i to uopće nije sporno, ali muškarci su skroz različiti. Do čega ćemo doći, da će žena doći i tražiti da igraju nogomet, ne znam, u prvoj ligi. Šta, NBA? Šta, prvu košarkašku ligu s nama? Pa, kako ćemo, čovječe? Pa ja igram košarku, mogu igrat sam jedan protiv pet žena i pobijedit ćemo. Sorry, e. Reći će mi, ti si ufur, Marine. Pa ne, igram cijeli život košarku, mogu ih preskočit. Ne mogu mi konkurirat, ono. Nikako, čovječe", rekao je Miletić.

Foto: Facebook/TS Auris

Njegov komentar izazvao je brojne negativne reakcije, a javila se i naša poznata košarkašica i reprezentativka Mia Mašić, s kratkim i jasnim pozivom: "Gospodine Miletiću, samo recite kada i gdje, mi dolazimo."

 

Komentara 115

LI
linkser2
12:59 26.03.2021.

U pravu je čovjek.. samo to nije smio reći

DU
Deleted user
13:43 26.03.2021.

Čovjek je na sebi svojstven način rekao što je istina. Ne može pet žena biti ravnopravno u sportskoj borbi sa pet muškaraca. To je biološka činjenica.

DU
Deleted user
12:24 26.03.2021.

U kojem to sportu mogu žene protiv muških? Da u košarci Luka Dončić kaže da je od sada žena i ode u WNBA tamo bi zabijao 60 koševa po utakmici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije