Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alexandria Ocasio-Cortez
Povratak na članak

Milenijalka s kojom SAD više ne bi bio država skrojena za bogate

Da je šest godina starija, karizmatična članica Demokratskih socijalista Amerike zacijelo bio pomela demokratsku konkurenciju na predizborima za predsjedničke izbore 2020. godine

Komentari 56

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
18:16 18.03.2019.

Niste napisali da je žena predmet sprdnje u SADu koje se stide i demokrati

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:00 18.03.2019.

Nevjerovatno. Osoba koju smatraju priglupom, o kojoj 70% demokrata ima negativno misljenje, koja ce nestati iz kongresa jer demokrati ukidaju njenu izbornu jedinicu, koja optuzuje Wells Fargo Bank za istjecanje tisuca litara nafte u jezero iz naftovoda koji jos nijee izgradjen, koja krivi predsjednika I NRA za ubojstva muslimana u Novom Zelandu jer mislim da je to grad u USA, koja godinama duguje porez za vlastito poduzece, koja je predmet sprdnje cijele Amerike...a vasa novinarka je hvali I dize u nebesa.Skolski primjer laznog novinarstva s namjerom dezinformiranja Hrvata Poznata komunisticka metoda.

VL
DU
Deleted user
18:15 18.03.2019.

Amerika država samo za bogate??? Ako igdje imaš istinsku šansu postati bogat to je Amerika!!

VL
JZ
Jedan_Zagrepčanec
19:27 18.03.2019.

Bože dragi, sačuvaj nas od ovakvog novinarstva... Pa na YouTubeu se mogu čuti izjave ove stand-up komičarke (naime ona je sprdnja sveameričke javnosti, i lijeve i desne), ali za to se mora: 1. razumjeti engleski jezik (a tko loše znana hrvatski kao naši novinari, upitno je zna li i koji strani jezik dobro) i 2. ne biti ideološki slijepo usmjeren da bi se mogla vidjeti istina (ili ne biti plaćenik takvih).

VL
CH
chambakchelo
18:40 18.03.2019.

Ih. Pametna je ko dva glupa. Ima na YT dokaza koliko je blesava povrsna i ne kuzi uopce o cem prica . Tupava konobarica iz Bronxa sa diplomom dokaz je koliko je skolstvo u SAD potonulo pod palicom lijevo libelarnogg ludila.. Autorici ovog teksta predlazem da istrazi malo o doticnoj podatke npr s koliko je glasova usla u kongres .

VL
MU
Mukowsky
18:31 18.03.2019.

Malo zapadnjački umivena i u celofan zamotana boljševička doktrina. Socijalizam smo isprobali i nije išlo. Doživio je bankrot.

VL
Avatar Uskok
Uskok
18:37 18.03.2019.

Nevjerojatno kakvi su nam novinari. Pa ovo je tragedija. Šta vi pišete to nije normalno.

VL
PA
PainKiller
18:35 18.03.2019.

Milenijalka???

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
18:40 18.03.2019.

Sve mi se čini da je Trump bio u pravu kad je rekao da su mediji postali neprijatelj naroda. Ovo je čista Fake news propaganda.

VL
VH
večernja hartija
18:50 18.03.2019.

Jedino u čemu su socijalisti uspješni je pravljenje sirotinje i proizvodnja bijede. Srozali bi oni i Ameriku u kategoriju ekonomskog smeća.

VL
MA
marcel
19:02 18.03.2019.

SAD nikad ni nisu bili skorjeni za bogate, nego za sve, i omogućavala je svima da slijede svoj san i obogate se ako mogu. A s ovom kokoškom priglupom koja je čak lupetala o vlastitoj inauguraciji u kongres jer tuka ne zna da samo predsjednik ima inauguraciju a članovi kongresa samo polažu zakletvu u uredu će SAD vrlo brzo postat Venezuela 2. Jer socijalizam omogućava svima da budu siromašni, osim partijske vrhuške koja je uvijek bogata.

VL
BA
barbaizamerike
19:16 18.03.2019.

Ona mlati praznu slamu novaca Nema bez rada

VL
DU
Deleted user
19:00 18.03.2019.

je super je, a bila je na instrukcijama u hrvatskoj eno vec je decku nasla drzavne ugovore pa sad zajedno peru lovu, ne ba s puno za pocetak ali vec zna sta treba

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
19:50 18.03.2019.

Socijalizam proizvodi bijedu i neimaštinu. Slobodno tržište i slobodno poduzetništvo je stvorilo najveći prosperitet u povijesti. Koji I mi kao bivša socijalistička zemlja na periferiji i tek u razvoju uživamo. Za vrijeme socijalizma smo iz jugo socijalističkog raja išli na truli kapitalistički Zapad u Trst kupovat traperice i tave. To je socijalizam.

VL
Avatar mofo
mofo
00:23 19.03.2019.

Novinarstva više nema...

VL
ST
stefj
19:53 18.03.2019.

Žena koja će uništiti Ameriku. Nema toga što socijalisti ne mogu... U destrukciji, naravno...

VL
DU
Deleted user
20:36 18.03.2019.

Nemate vi pojma sta je Amerika,nigdje radnik ne moze zaraditi kao tamo.Non stop vam govore kako je tamo lose a u eu dobro.A da samo znate kako ljudi zive .Evo vam jednoga primjera,20 godina u union(sindikat),i imate punu penziju:Ako pocnete rano u sindikatu mozete nakon 20 godina u drugi pa imate dvije penzije kad dodje vrijeme.A u eu prosjek 40 godina za penziju.Niste svjesni kako zivite u eu.

VL
Avatar dzambo
dzambo
20:00 18.03.2019.

Nebojim se da za ovu ''konobaricu'' bude ista vise od jednog mandata i ako ga izdrzi do kraja...jos jedna ''u prolazu'' i ima njih jos ti ''milenijls'' i oni koji ih koriste kao ovi stariji ''Sanders'' & Comp. I izvaljuju i ti samo da se dokopaju vlasti i sve je to fino ''obecavat'' a kad se izbace koliko bi to sve kostalo izlazi da bi svi bogati bili oporezovani'' cak i 100% i da opet ne bi bilo dovoljno a za te milenijals mladje koju provaljuju okolo nista od njih nece bit a poneki mozda bude ''stvoren'' ka Clinton fino pricat....obecavat a drugo radit...a to UPRAVO su svi stariji i bivisi predsjednici u zadnjih 30-tak god. doveli do ovog stanja svi su fino prical a donosili zakone ili nista nisu poduzimali za sve razloge zasto je jedan Trump izabran za predsj. Amerike...od Globalizacije pa do imigranata i ja sam ovdje vec 22 god. i fino mogu za ''cas'' provjerit sta su ti pricali i obecavali tamo jos od '97-me ima mali milion obecavanja i sta ce oni uraditi i nemoze se sve nabrojat jer nima za to prostora za sve napisati....samo neke ''sitnice'' iz svih govora...Clinton..Obama...Bush...oko imigranata kad su bili ''zestoki'' oko ilagalnog ulaska ALI oni nisu ama bas nista poduzeli kao Trump sto pokusava...A u tisini su i donosili zakone i pravila koje ce povecat ilegalnu imigraciju a ne smanjiti il blokirat onda oko Globalizacije gdje su obecavali da ce to pomoci srednjoj klasi Amerike a znali su tacno sta ce biti i da ce milioni izgubit dobro placen posao.....

VL
NA
naprijedplavi
20:49 19.03.2019.

Sreća pa još uvijek možemo doći do pravih informacija zahvaljujući internetu i YouTubeu pa i o Alexandria Ocasio-Corrrrrrrrrrrtes, a ne samo ovakvim zapisima Večernjeg i sličnih tiskovina. Zastupnica je jači smijeh.

VL
ĐU
Đueo
21:52 18.03.2019.

Amerika je demokracka i slobodna koliko i sjeverna koreja. Samo idiot može misliti da se odluke donose u parlamentu i senatu. A persjednik može odlučiti jedino o boji WC papira.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.