Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava

Mile Mesar na kolodvoru presreo i napao bivšeg radnika

policija
Vl foto
18.05.2010.
u 11:54

Omer se na put spremio jučer, ali ga je Mile, koji je bio u društvu Marka M. (28), presreo na kolodvoru i pokušao na silu ugurati u džip.

SPLIT - Policija je jučer morala intervenirati i na Autobusnom kolodvoru zbog tučnjave u kojoj je sudjelovao Milivoj Utrobičić (37) iz Slimena, zvani Mile mesar. Oko 15.30  napao je svog bivšeg radnika, državljanina BiH Omera S. (40).

On je prije mjesec i pol dana kažnjen jer je uhvaćen kako radi na crno. Protjeran je iz Hrvatske na tri mjeseca, a zemlju je trebao napustiti u roku od jednog dana. Policiji je jučer ispričao kako nije ispoštovao odluku suda jer mu je Mile uzeo osobnu iskaznicu i rješenje Prekršajnog suda pa nije mogao otići.

Na put se spremio jučer, ali ga je Mile, koji je bio u društvu Marka M. (28), presreo na kolodvoru i pokušao ga na silu ugurati u džip. Omer se opirao pa je dobio i nekoliko puta šakom u glavu.

- Meni još nitko nije pobjegao, pa nećeš ni ti - vikao je mesar Omeru.

Tučnjavu na kolodvoru prijavili su građani, a policija je svu trojicu uhitila. Mile je najprije odveden na inzulinsku terapiju jer je šećeraš, a nakon što ga privedu na Prekršajni sud zbog narušavanja reda i mira, vratit će ga u postaju gdje će nad njim provesti kriminalističku obradu.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dhod
13:13 18.05.2010.

Što ćeš zaljubljeni i ljubomorni mesar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije