Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA TRENDA U EUROPI
Povratak na članak

Milanovićeva pobjeda dodatni udarac europskim populistima

Posljednji izbori u Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Austriji...ne idu na ruku desnici

Komentari 26

PI
pilkodebilko
19:15 08.01.2020.

Ovim člankom se zapravo potvrđuje da je Milanović na Pantovčaku velika Plenkovićeva pobjeda.

VL
Avatar 2222
2222
20:38 08.01.2020.

Uvijek ima bolje! Ova ponasanja HDZ-a i SDP-a je vlast propalog komunizma .Izbori koji su se dogodili nisu zadovoljili nikog od postenih Hrvata.Izgledali su podmetnuto kao dva crna jaja i sad narode biraj jedno bijelo .Ove izbore i kandidate trebaa u zatvor a ne na pozicije. Sad su se ujedinili i misle da je narod suska i da ce im to opaliti .Nece sigurno, samo mogu dovesti vise nezadovoljstva na ulice.Vtijeme je za totalne promjene netrebamo politicare koji su pali na ispitu,Korupcija je skoro sve i jednog dotakla sta vise reci .Nove izbore sa ljudima koji vole Hrvatsku i zele za nju raditi ako treba za minimalku,Sad je vrijeme da pokazemo koliko volimo svoju Domovinu Hrvatsku.Bog i Hrvati.

VL
RI
rimac444
20:08 08.01.2020.

Ovo nje pobjeda slučajnog koji je u brojnim aferama i događajima pokazao da loša osoba nedostojna za tu funkciju, već je to pobjeda komunjarskih medija

VL
IL
ilustrator
19:49 08.01.2020.

je je...još samo da padne amerka,ingleska..

VL
DU
Deleted user
21:57 08.01.2020.

Ne znam zašto novinar poistovjećuje pojam desnice s pojmom populizma. Posljednja garnitura SDP-a zajedno sa srodnim strankama nisu bili ništa manje populisti od desnice. Štoviše, rekao bih da su u populizmu prednjačili. Za informaciju novinaru populizam nema boju, on je ili desni ili lijevi, ravnopravno! Stoga ne vidim razlog zašto bi Milanović bio udarac populistima. Dapače, Milanović je populistima vjetar u leđa!

VL
DU
Deleted user
21:27 08.01.2020.

logika ove analize je kao vic sa muhom...ako muhi isčupas jedno krilo i kazes joj : Leti! ona ce letjeti puno sporije i u krug. Ako joj isčupas i drugo krilo i kazes: Leti! muha neće letjeti...koji je onda zaključak? Kad muha nema krila, muha je gluha i ne čuje ništa. Dakle, biti populista je isto sto i biti demokrata. u korijenu obje riječi je narod ...samo sto je demokrat na grčkom, a populista na latinskom. značenje je isto...iako je lijepo nekom zalijepiti etiketu. Populisto jedan!

VL
PO
pozornik66
02:45 09.01.2020.

Milovanovićeva pobjeda je sramota za Hrvatsku

VL
BR
brojevi
23:10 08.01.2020.

Kakve to veze ima sa EPP-em kad je predsjednik RH po ustavu vanstranačka funkcija. Dokle će ove komunjare tražiti kruha preko pogaće u dosluhu sa javnim medijima koji su uveliko svojim selektivnim izvještavanjem, agitacijom, propagandom i na svaki drugi subverzivni način utjecali na javno mijenje. Milanović je predsjednik i dobro. Ovlasti zna i ne treba mu pripisivati mesijanske osobine kad je osoba skromnih mogučnosti i potencijalno konfliktna. Drugim riječima nebitan je kao i grupa stranaka koja ga je delegirala zbog pomanjkanja vlastitog kadra.

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
23:34 11.01.2020.

cek, cek, je li ja to dobro vidim? denis romac pise za VL? kaje ovo? kaje slijedece? velika koalicija???

VL
FO
fouche541
22:06 08.01.2020.

Zašto mislite da je Milanče faktor koji ima važan utjecaj na zbivanja u Europi?On je zapamćen po tome što su nas zemlje članice EU okružile žicom,a za Njemačku smo bili rupa na karti Europe.Više su poštivali Moldaviju nego nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.