Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija HDZ-a BBŽ-a

'Milanovićeva izjava je sadržaj srpske protutužbe za genocid'

'04.12.2011., Bjelovar -  U II. izbornoj jedinici gradjani su takodjer izasli na izbore. Svoj listic u glasacku kutiju ubacio je i Marijan Coner, predsjednik HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske zupanije i  p
'Damir Spehar/PIXSELL'
18.03.2013.
u 18:53

Coner ističe da su u HDZ-u svjesni da omalovažavanje i relativiziranje Domovinskog rata nije novost i nije počelo sada, ovom premijerovom izjavom. Podsjeća na nastojanje Vlade da se u Vukovar uvede ćirilica

– U ovom trenutku ni mi, a vjerujem ni hrvatska javnost ne vidi drugu mogućnost osim da Vlada na čelu s premijerom Milanovićem odstupi s vlasti jer osim uvreda i poniženja te porezne represije i potpune nesposobnosti ništa drugo nismo vidjeli – poručio je Marijan Coner, predsjednik HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije reagirajući na posljednju izjavu premijera Milanovića u kojoj je Domovinski rat nazvao građanskim.

Coner ističe da su u HDZ-u svjesni da omalovažavanje i relativiziranje Domovinskog rata nije novost i nije počelo sada, ovom premijerovom izjavom. Podsjeća na nastojanje Vlade da se u Vukovar uvede ćirilica. Ogorčenje premijerovom izjavom izrazili su i branitelji iz redova HDZ-a smatrajući je opasnom revizijom Domovinskog rata.

– Smatramo da je ono što Milanović govori sadržaj i temelj srpske protutužbe za genocid te da je to pokušaj falsificiranja povijesti i zato osuđujemo njegovu izjavu, no začuđeni smo šutnjom ministra Predraga Matića koji nije reagirao, a sam je bio vukovarski branitelj i uznik srpskih kazamata. Zbog ovoga tražimo ostavku premijera Milanovića i ministra Matića koji prešutno prelazi preko ovakve izjave – kazao je Mladen Marinković, predsjednik HVIDR-e BBŽ-a.

>>'Milanovićev istup nedopustiv je pritisak na neovisnost medija'

 

Komentara 7

DE
denderi
17:31 19.03.2013.

bolesnici koji se bavite glupostima i vrapci znaju tko je bio agresor ,a tko se branio ..čemu nekome izvlačiti riječi za svoje potrebe ...budite hrvatine i pojeftinite struju ,vodu ,plin i ostale režije ...to neznate jer vaša siva masas nije nije naučena misliti ..već ste trutovi ,paraziti koji živite na grbači radnika ...bljak političari

VE
vero
12:14 20.03.2013.

Gdje su sada hrvatski elita intelektualci, pravnici i ostali dnevno dežurni, zar nikoga nema ???

KA
karlovcankica
22:31 18.03.2013.

ma dajte vec jednom maknite tog Milanovica..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije