Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALJENJE ZASTAVE

Milanović: Staviti ćemo novu zastavu, i SDP-a i Hrvatske

prosvjed, paljenje zastave (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
Autori: bma, dli/VLM
02.03.2011.
u 22:35

- Kajin je imao najbolju namjeru mada možda i nije znao što se događa kao što moram priznati ne znam i ja. A premijerka Kosor se sakrila u maniri svog prethodnika - poručio je Milanović.

Nakon što je ispred zgrade SDP-a na Iblerovom trgu zapaljena zastava SDP-a te Europske unije, za prvi komentar javio se i šef SDP-a Zoran Milanović.

- Da sam znao da će prosvjednici doći bio bih ih i osobno dočekao. Da čujem što to zamjeraju SDP-u, što smo mi ukrali i što sam ja ukrao, te što žele od SDP-a - kazao je za HTV-ov Dnevnik 3 Milanović poručivši da će na svoju zgradu staviti novu zastavu i SDP-a i Hrvatske. "Ako treba i deset puta", dodao je Milanović.

Upitan kako komentira prisustvo IDS-ova Damira Kajina na prosvjednima Milanović je uzvratio:

- Kajin je imao najbolju namjeru mada možda i nije znao što se događa kao što moram priznati ne znam i ja. A premijerka Kosor se sakrila u maniri svog prethodnika - poručio je Milanović.

- Kajin je dolaskom na prosvjed prikazao da Kukuriku stoji iza prosvjeda i najavio da će se Milanović pridružiti. Paljenjem zastave EU prosvjednici su poslali političku poruku da ne žele vidjeti Hrvatsku u EU - kritizirao je, pak, oporbu Frano Matušić, saborski zastupnik HDZ-a u izjavu za HTV.

- Ovi prosvjednici nisu huligani. Osuđujem čin paljenja zastava. Svaka buduća vlast moći će se održati samo ako će poštivati volju građana, rekao je Kajin, koji je na početku prosvjeda dao podršku nezadovoljnicima.

- Što je 2000 ljudi? Traže da im se premijerka obrati? Kad ih bude 20.000 onda će se obratiti - ocijenio je Ivan Zvonimir Čičak.

Komentara 162

DO
downunder
10:24 03.03.2011.

Mali Tito ipak uči. Lukavo je izostavio dio o zastavi EU.

TE
tetrijebzg
00:16 03.03.2011.

tko je za tog matušića glasao pa tog tipa u Dubrovniku ne podnose zato su ga dekretom prebacili u Zagreb

OB
-obrisani-
01:02 03.03.2011.

cviki s kim se svadjaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije