Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donio bijeli prah u sabor

Milanović se obrušio na Zekanovića: 'Tog Plenkovićevog glodavca je trebalo privesti ili strpati u ludnicu'

Milanović dao izjavu nakon obilaska izložbi u Klovićevim dvorima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
27.04.2022.
u 19:00

Da netko dođe u Sabor i kaže da je došao s kokainom i da ne bude uhapšen, mislim njega šiti imunitet. Njega se trebalo danas privesti. Ako je zaista imao, a ako nije trebalo ga je hitno u ludnicu strpati", kazao je

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na otkrivanju spomenika žrtvama Holokausta i ustaškog režima ispred zgrade Hrvatske pošte u Branimirovoj ulici, kao spomen na deportaciju Židova s tog mjesta u Auschwitz. Komentirao je danas potez saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića koji je u Sabor donio vrećicu bijelog praha koji je, kazao je, našao na Pantovčaku. 

"Koliko sam vidio, taj Plenkovićev glodavac koji je za novac počeo raditi, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene?. Ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina i da ne bude uhapšen, mislim njega šiti imunitet. Njega se trebalo danas privesti i optužiti za raspačavanje narkotika, ako je zaista imao, a ako nije trebalo ga je hitno u ludnicu strpati", kazao je. 

"Zekanovića koji je sam priznao da je počinio kazneno djelo, hajde da sam bio tamo, možda bih se poslužio, ali sam bio u Rovišću. Zašto Zekanović nije priveden? Ovo je ozbiljno krivično djelo. Taj mali je lopov", dodao je Milanović. 

"On je rumeni seoski đilkoš, nema se on zašto crveniti. Neka se crveni zbog lopovluka u svojoj stranci", kazao je o Gordanu Grliću Radmanu.

"Plenković je jučer bio nejasan, ja sam očekivao da kaže predsjednik je potpuno poludio ili je trebao reći da se slaže sa mnom, tipična kukavica. I onda je danas pustio Zekanovića, herojskog zeca", dodao je.

Podsjetimo, današnje zasjedanja Sabora bivši saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović, koji je nekidan najavio priključivanje Hrvatskoj stranci prava, započeo je tako što je, u nekoj vrsti performansa, predsjednika države Zorana Milanovića nimalo uvijeno označio kao narkomana, onoga tko šmrče kokain. Najprije je opisao prema kojim se simptomima može prepoznati da se netko koristi kokainom. 

– Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu: često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice. Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste... – nizao je Zekanović za saborskom govornicom da bi potom podignuo i pokazao prozirnu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazio bijeli prah. 
 

Video: Hrvoje Zekanović u Sabor došao s vrećicom bijelog praha: 'Pronašao sam ovo na Pantovčaku'

 

Komentara 63

PR
prahrvat
19:14 27.04.2022.

Piknuo Zeko Krmeljka

PR
prajdali100
19:04 27.04.2022.

Milanović kaže da Zekanovića treba strpati u ludnicu ! Ne mogu vjerovati.

Avatar uputnik
uputnik
23:03 27.04.2022.

Šmrkavac s Pantovčaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije