Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polemika s bagom

Milanović se htio kladiti: Znam što govorim, ljudi me razumiju

'08.06.2012. , Zagreb - Premijer Zoran Milanovic odrzao je danas u Banskim dvorima konferenciju za medije povodom ostavke Mirele Holy Photo: Patrik Macek/Pixsell'
Patrik Macek/PIXSELL
24.08.2012.
u 19:38

Ajmo se kladiti da sam i na njivi i u Babinoj Gredi i na sjednici Vlade govorio isto – ponudio se Milanović

Mislite li da je vaša izjava o slučajnoj državi građanima možda malo nerazumljiva, pitao je Mislav Bago predsjednika Vlade Zorana Milanovića u intervjuu u Dnevniku NoveTV.

– Upravo to su razumjeli. To jedino vaša televizija nije razumijela, druge dvije jesu – rekao mu je Milanović. Nakon što je Bago i dalje inzistirao da je premijer modificirao svoju izjavu, premijer je Bagi ponudio okladu.

– Ajmo se kladiti da sam i na njivi i u Babinoj Gredi i na sjednici Vlade govorio isto – ponudio se Milanović. Nakon što mu je Bago rekao da se ne želi kladiti u novac, premijer mu je ponudio da se ne oklade u novac nego u čast. Mislav Bago nije pristao. Predsjednik Vlade rekao je da ove godine nećemo ostvariti gospodarski rast, da ćemo najvjerojatnije godinu završiti s blagim padom, a oporavak gospodarstva trebao bi se dogoditi tek iduće godine. Bago ga je upitao misli li da ministri ponekad šalju proturiječne poruke, primjerice ministar Tihomir Jakovina o PDV-u na hranu, ili kad Slavko Linić govori da je od gospodarstvenika očekivao više, a Radimir Čačić da su oni važan partner Vladi za izlazak iz krize.

– Njegovo je (ministra Jakovine, nap. a.) pravo da tu ideju problematizira. Slavko Linić je čovjek koji ima ogromnu energiju kao i Čačić i to je njegov stil. I kada je rekao da je razočaran, znači da je očekivao više. To misli i Čačić, to mislimo svi mi, ali to ne znači da imamo nešto protiv poslodavaca. To je dijalog. Nitko nikoga nije uvrijedio – objasnio je premijer Zoran Milanović. O sukobu između Milorada Pupovca i predsjednika Ive Josipovića, Milanović je kazao da ne želi biti arbitar i da o tome radije ne bi govorio javno.

Komentara 255

OG
Oger
10:25 25.08.2012.

25.08.2012. u 10:18h el commadante je napisao/la: ........................... -------------------------------------------------------------------- Kad Josipovic nije reagirao ili to cinio vrlo diplomatski na srpske provokacije onda ste ti i slicni vikali kako imamo predsjednika gnjidu. Sad kad je Pupovcu stao na rep, sad vam opet nije za pravo. Sta ustvari hocete? Hocete li opet rat? Na svu srecu Tudjman je mrtav.

OB
-obrisani-
10:26 25.08.2012.

Jadranka je bila katastrofa i novinari su vrtili danima njene ne baš mudre izjave, ali, ali ... ovo s Milanovićem je dno dna. Jadranka je za njega Einstein. Hrvati, kad ste izabrali ovakve i dopuštate da jugoudbaški novinari brane crvene i napadaju sve hrvatsko, bolje niste ni zaslužili.

OG
Oger
10:22 25.08.2012.

25.08.2012. u 09:57h cinbenik je napisao/la: Interesantno je da je Hrvatska za jako kratko vrijeme ove vlade,postala kriticna ............................................... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hrvati su kriticni kad se radi o drugome. Ono sto gospodji i gospodinu Hrvat treba je SAMOKRITICNOST, naobrazba i objektivnost.t. Toga nazalost nema kod vise od 2/3 gradjana ove zemlje. Ovaj forum je apsolutni dokaz za to, cista dogmatika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije