Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-ov TIM U ZAGORJU Zoran Milanović pozvao šefa HDZ-a na dvoboj

Milanović Sanaderu: Sučelimo se na RTL-u 19. studenoga

Milanović u Krapini
import
13.10.2007.
u 20:50

SDP-ovci iz cijele Hrvatske, na čelu s predsjednikom Zoranom Milanovićem, posjetili su Zagorje. Družili su se s građanima na središnjem trgu u Krapini, a Milanović je dao svoj potpis za donorsku karticu u povodu Svjetskog dana darivanja organa.

Na pitanje RTL televizije hoće li odrediti datum i mjesto sučeljavanja, što je od njega zatražio Ivo Sanader, koji traži i da u studiju bude i Ljubo Jurčić, Zoran Milanović je odgovorio:

– To je izmotavanje. Bit će još izmotavanja. Mi imamo ponude od više kuća za sučeljavanja. Prva je baš vaša televizija, 19. studenoga. Evo, prihvaćam. A predsjednika HDZ-a molim da shvati da se mora suočiti s predsjednikom SDP-a, oči u oči. Vrijeme izmotavanja je prošlo. Neka konačno odgovori.

Središnji skup “Ljudi su snaga - SDP-tim” održan je u festivalskoj dvorani. SDP-ova zagorska županica Sonja Borovčak poručila je okupljenima da će nakon 25. studenoga nova vlada gospodariti našim penezima i promijeniti dosadašnju situaciju, pa novac više neće odlaziti u općine i gradove gdje je na vlasti HDZ. Ljubo Jurčić, autor SDP-ove gospodarske strategije i kandidat za predsjednika Vlade, poručio je da je siguran u pobjedu i formiranje vlade koja će biti poštena, sposobna i efikasna.

Najavljujući promjene Milanović nabraja status saborskih zastupnika i nepravedan mirovinski sustav. - Nećemo gledati tko je na vlasti u pojedinim gradovima, nećemo praviti razliku i dat ćemo svima jednako, poručio je Milanović. Još se jednom ispričao obiteljima pokojnih za pismo SDP-a.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije