Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanović 'ruski čovjek'? Za tu optužbu nema ni trunke dokaza

Srbija je ekonomski ovisna o Zapadu pa se Vučić odrekao Putina

Komentari 19

ZA
zagi101
18:29 07.05.2022.

kaj je ovdje sve nadrobio još ispada da su Ukrajinci s pravom napadnuti, onda smo i mi s pravom 91 napadnuti, tak ispada čitajući ovo, e ivkošiću zasrao si do daske

VL
VI
Vivian
19:15 07.05.2022.

Ovaj kao da slijedi Vucica, zasto sankcije Rusima?

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
19:16 07.05.2022.

Rat u Ukrajini mnogo je vrlo jednostavan. Rusija je izvršila agresiju na samostalnu i suverenu zemlju. Nitko normalan ne bi to trebao agresiju opravdavati nekakvim kvazi složenostima. Ako posjeduje nuklearno naoružanje misli da može vršiti agresiju na nekoga. E ne može. To je trebalo zaustaviti još kod rata u Gruziji, pa ako nisu bili spremni onda kod aneksije Krima.

VL
AF
afer
07:40 08.05.2022.

Ma nije on ni svoj čovjek.

VL
5S
505.scrtom
20:09 07.05.2022.

možda se milanović samo trudi da ne razmišlja globalistički jednoumno

VL
DU
Deleted user
23:53 07.05.2022.

milanović laže da obmani sebe,maštovito,inventivno i utješi plenkovića, još je toga nabrojal ćosić

VL
JW
Jim West
10:08 09.05.2022.

Mnogi govore o ''huškanju'' Ukrajine. Koliko znam, huškanje znači da te netko želi isprovocirati na nešto. Ivkošić kaže, NATO je huškao Ukrajinu, a Rusija je napala. Radi se o klasičnom izjednačavanju krivnje, štoviše, agresor ispadne žrtva. Šta se tiče ostatka, Ivkošić je rekao da mu je Škoro kao kandidat za gradonačelnika Zagreba srcu bliži. Koliki je Škoro bio kapacitet, očito je iz činjenice da je napustio stranku koju je osnovao, tih je u saboru i životari od gostovanja po televizijskim emisijama u kojima ispunjava kvotu desničara.

VL
HZ
hzjz
11:56 08.05.2022.

Ne treba imati nikakve iluzije-Milanović je kontrolirana opozicija, globalistički kandidat iz sjene kojeg se može ubaciti u igru,ako Plenković ispadne. Razlozi za tvrdnju : podržavanje i forsiranje cjepljenja naroda (iako u manjoj mjeri, ali sve je namjerno), podržavanje tzv. 'zelene' tehnologije i teorija globalnog zatopljenja (obratiti pažnju na njegovoj govor u UN-u, gdje doslovce kleči pred svojm globalističkim vladarima) - što je apsolutna idiotarija jer Zemlja ide u tzv. 'mauder minimum' - mini ledeno doba - čovjek utjecaj na klimu je prenaglašen ,te podržavanje lopova i neradnika iz sindikata.

VL
ST
sttipe
19:44 07.05.2022.

Šta bi se dogodilo da Rusi prodaju Kubancima ili Melsikancima, nuklearno oružje, s pripadajućim raketama srednjeg dometa? Bi li većina ovdi pričala kako ih Ameri moraju ostavit na miru, i kako oni imaju više prava od Libijaca Iračana, Sirijaca, Nigerijaca, Afganistanaca, itd,itd?? Iskreno me zaboli i za Amere i za Ruse, ali ako će Ameri ratovat, nek ne koriste Ukraince, nek ratuju sa Aljaske!! Puna su Kaštela, Ukrainskih bogataša, ima ih više nego njihovih žena!! Ka da nema zabrane izlaska za bogataše!! Europsku industriju neće Rusi satrat, nego europski tajkuni i političari. Ukrainski rat će Europi donit slomove svega, glad, i transfer imovine siromašnijih prema europskim tajkunima... Koji bi mogli bit iste narodnosti ka i Američki...

VL
UD
Udbaš
19:46 07.05.2022.

Hdz podguzi doduše imaju glave u plenkijevom dupetu, ali noge im mlate posvuda uokolo

VL
Avatar Cantor
Cantor
19:57 07.05.2022.

Gospodin Ivkošić je očito čovjek širokih pogleda i intelektualac. Kao takav je prirodna meta nekima kojima je mentalni domet ponavljanje onoga što im govori okolina. Kažem nekima, odnosno onima koji uz to još i žive u iluziji da su sposobni kritički razmišljati. Nažalost taj dar imaju rijetki. Tim je tragičnije kad su takvi uz to još i visoko obrazovani. Dobili su više ili manje kvalitetnu „dresuru” ali time ipak nisu mogli zaobići ograničenja kojima ih je „obdarila” majka priroda. Što nam ovdje na forumu ne propuštaju pokazati u svakoj zgodi i prilici.

VL
ME
medvedgrad
18:40 07.05.2022.

UDBA.. Ako kazes da si za prijem u NATO Finske i Svedske, ali prvo napokon rijesiti svoje nacionalne interse koje je ugrozila svojim ponasanjem bas i ta medjunarodna zajednica, onda briju da si rusofil i sl. Ne, Zoki je samoo Hrvat. A to.je udbasima cudno.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
18:31 07.05.2022.

Predsjednik je samo čovjek koji realno gleda na trenutna događanja i posljedice, nešto slično meni. Sreća da nema većih vladajućih ovlasti, inače bi bio već uklonjen. Američke pijune po potrebi i omjeru propagandne inficiranosti, kako u politici tako i među običnim još nezrelim pukom, ne treba previše ozbiljno shvatati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.